Sobota wygląda obiecująco. Raczej Strzelce niż Guty.
Ja się piszę nawet od rana ja co.
http://pl.youtube.com/watch?v=ENsdgyhvLCM
Filmik z ostatniego w miarę udanego pływania na Pieczarkach.
peg pisze:czyli co - ja mam na golasa pływać![]()
![]()
darkowic pisze:Witam, powiedżcie gdzie sprawdzacie prognozy, bo na windguru Sniardwy to tylko 9/10 wezłow, chyba że trzeba patrzeć na prognozy z 12 godzinnym opóźnieniem i tego się trzymać. Chętnie bym przyjechal na któryś weekend ale w ciemno 240 km to nie za bardzo, chyba ze na grzyby
darkowic pisze:Witam, powiedżcie gdzie sprawdzacie prognozy, bo na windguru Sniardwy to tylko 9/10 wezłow, chyba że trzeba patrzeć na prognozy z 12 godzinnym opóźnieniem i tego się trzymać. Chętnie bym przyjechal na któryś weekend ale w ciemno 240 km to nie za bardzo, chyba ze na grzyby
peg pisze:Ja z Michałem i może Maćkiem pewnie byśmy celowali w Strzelce bo przy tym kierunku na Gutach jest kiepsko. Stawiamy na Strzelce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości