toomaj pisze:siema,
wczoraj my byli z seekiem z partyzanta - dooobre 2.5h plywania(moglo byc wiecej, ale temperatura juz nie ta).
Ja ugryzlem SUCHARA, seek dawal w zwyklej piance, ale co istotniejsze:
seek na 9tce, ja na 10tce, w ruchu byla 130stka i skim - wrocilismy do plazy
nawet i skoki byly hoho!
tak serio to wialo jakies 12-15kts, szkaly gdzies mysle do 17 (to w tych momentach byly "loty")
..nie było innych kajtow...no bo do poludnmia tak przywialo że kolo 14tej mialem juz dosyc i zwinąłem si edo domu.. a rano to już nie mowie że innych kajtow nei było ale i WS.. wieczorem fotki zapodam jak to bylo pusto i wietrzeni w piatek do poludnia
pozdr.
Oprocz nas nie bylo innych kEjtow - tylko kolesie na WS.
Przy okazji - wpadl mi w rece Crossbow 09 w rozmiarze 10m - jak ktos z okolicy chce zobaczyc jak to smiga to zapraszam.
Po wczorajszym dniu potwierdzam jego zajebisty dol - ta latawka w rozmiarze 10m ogarnia plywanko od ok 11-12 kts (kurde chyba tyle mniej wiecej wczoraj wialo) gore ma ponoc spoko do ok 30kts.
Nie wiem ile dokladnie wialo, ale jak spokojnie bez pompy smigalem na zwyklej desce, to na wodzie nie bylo bialych grzywek.... to chyba dobrze nie?![]()
wial polnocny wschod - dzisiaj jedziemy tez moze cos pierdnie to postestujemy dalej nasze "doly"
jak ktos cos teges z okolicy to bedziemy pewnie kolo 14stej.
P.S.
nowa plaza jest zajebista, tylko trzeba spalic ta wieze bo tylko przeszkadza - dziasiaj sie tym zajmiemy
toomaj pisze:siema,
wczoraj my byli z seekiem z partyzanta - dooobre 2.5h plywania(moglo byc wiecej, ale temperatura juz nie ta).
Ja ugryzlem SUCHARA, seek dawal w zwyklej piance, ale co istotniejsze:
seek na 9tce, ja na 10tce, w ruchu byla 130stka i skim - wrocilismy do plazy
nawet i skoki byly hoho!
tak serio to wialo jakies 12-15kts, szkaly gdzies mysle do 17 (to w tych momentach byly "loty")
Oprocz nas nie bylo innych kEjtow - tylko kolesie na WS.
Przy okazji - wpadl mi w rece Crossbow 09 w rozmiarze 10m - jak ktos z okolicy chce zobaczyc jak to smiga to zapraszam.
Po wczorajszym dniu potwierdzam jego zajebisty dol - ta latawka w rozmiarze 10m ogarnia plywanko od ok 11-12 kts (kurde chyba tyle mniej wiecej wczoraj wialo) gore ma ponoc spoko do ok 30kts.
Nie wiem ile dokladnie wialo, ale jak spokojnie bez pompy smigalem na zwyklej desce, to na wodzie nie bylo bialych grzywek.... to chyba dobrze nie?![]()
wial polnocny wschod - dzisiaj jedziemy tez moze cos pierdnie to postestujemy dalej nasze "doly"
jak ktos cos teges z okolicy to bedziemy pewnie kolo 14stej.
P.S.
nowa plaza jest zajebista, tylko trzeba spalic ta wieze bo tylko przeszkadza - dziasiaj sie tym zajmiemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości