KTO JEDZIE PŁYWAĆ DO PORĘBY (Łąka)

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Gezzi
Deska: NOBILE
Latawiec: OZONE

Post05 wrz 2008, 07:09

No i klapa :cry:

Awatar użytkownika
wieloryb
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post06 wrz 2008, 13:39

jutro z rańca mają być jakieś mikro pierdnięcia :!:
niech sie ktoś u góry zlituje i włączy ten wentylator .... (oczywiście w miarę rozsądku) :roll:
.....przecież to można oszaleć - tyle dni flauty :evil:

Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post06 wrz 2008, 23:32

wieloryb pisze:jutro z rańca mają być jakieś mikro pierdnięcia :!:
niech sie ktoś u góry zlituje i włączy ten wentylator .... (oczywiście w miarę rozsądku) :roll:
.....przecież to można oszaleć - tyle dni flauty :evil:

Mysle ze jakby pogadac z ojcem dyrektorem to za pare zeta i wiatr by dal rade zalatwic:p

Padix

Post07 wrz 2008, 18:37

Ale nas prognoza w chu.. ładuje!

JA to chyba trzy dni z rzędu robiłem wycieczkę krajoznawczą na Porębę i tylko po to żeby zobaczyć mega gładkie lustro wody. Normalnie można oszaleć !!!

Awatar użytkownika
Maslak

Post07 wrz 2008, 20:21

Padix pisze:Ale nas prognoza w chu.. ładuje!

JA to chyba trzy dni z rzędu robiłem wycieczkę krajoznawczą na Porębę i tylko po to żeby zobaczyć mega gładkie lustro wody. Normalnie można oszaleć !!!

NIe no prognoza byla cienka!!! szkoda bylo czasu!!!Mysle ze teraz przy tym oziebieniu jakie idzie razem z dwoma frontami jest szansa na jakies wianie:)

Tomasz35

Post11 wrz 2008, 00:09

Jeśli mogę wtrącić nie na temat, bo mignęło mi gdzieś zdanie na temat Chechła. Jak wieje S lub SW(jeśli dobrze kumam to wiatr z południa w kier. północy lub północnego wschodu) to nie ukrywam że da się co nieco zdziałać. Stawiałem tam swego pierwszego latawca rok temu wraz z pierwszymi krokami i przy tym wietrze spoko. Jest tam o tyle fajnie w miejscu od strony Miasteczka Śląskiego stojąc na brzegu N i patrząc bezpośrednio na pole namiotowe po drugiej stronie, ponieważ jest dość spora płycizna która pozwala oddalić się sporo od brzegu bez ryzyka pozostawienia latawca na krzakach. Zalew ten jest w miare płytki i tym samym bezpieczny jesli mozna tak to nazwac bo w najgłebszym miejscu jest 5,2m przy wysokim stanie wody. I czysta jest. Od 10 lat pierwsza klasa czystości. Jakieś dwa tydnie temu byłem tam na rybkach z kuszą(fajne szczupaczki można złowić, tylko trzeba się zanurzyć:) i żałowałem że nie miałem latawca. fajnie wiało i wiatr był stabil. Na deskach dawali nieźle czadu. Sorki że rozpisałem się nie na temat.
Pozdrawiam :oops:

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post11 wrz 2008, 00:50

...to tak coby Was wqr.. troszke wlasnie wrocilismy z Praso gdzie od rana do wieczora przez tydzien katowalismy sie na 7-9m. Normalnie wytarlo mi linie papilarne od baru :). Zapodam jakas mini fotorelacje niebawem w osobnym topiku.

Awatar użytkownika
Maslak

Post11 wrz 2008, 13:37

[quote="szed"]...to tak coby Was wqr.. troszke wlasnie wrocilismy z Praso gdzie od rana do wieczora przez tydzien katowalismy sie na 7-9m. Normalnie wytarlo mi linie papilarne od baru :). Zapodam jakas mini fotorelacje niebawem w osobnym topiku.[/quote

Zajebiscie ze Wam tak dymalo!!!! Teraz to chyba nie mozesz patzrec na latawke:p Dawaj jakies foty bo chce zobaczyc jak ostro loisz na tej osemce:)

adamo
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post11 wrz 2008, 14:17

szed pisze:...to tak coby Was wqr.. troszke wlasnie wrocilismy z Praso gdzie od rana do wieczora przez tydzien katowalismy sie na 7-9m. Normalnie wytarlo mi linie papilarne od baru :). Zapodam jakas mini fotorelacje niebawem w osobnym topiku.

.. makabrycznie fantastyczne te zdjęcia z Parso :D ,
jedziemy dzisiaj z Maślakiem na Rugie, to sobie odbijemy te jeziorowe pierdyknięcia :lol: ,
prognoza aż za dobra

:wink:

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post11 wrz 2008, 15:11

adamo pisze:.. makabrycznie fantastyczne te zdjęcia z Parso :D , :wink:

fotki tutaj:
http://asagencja.com/downloads/prasonisi_wrzesien_2008/

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post11 wrz 2008, 15:29

szed pisze:.... Normalnie wytarlo mi linie papilarne od baru :).

..ha.ha :wink: , ja mam tak przeszlifowane dłonie ,że wyczuwam opuszkami drgania 50HZ np na powierzchni laptopa :wink: :wink: , a pieszczotki podobno dawno nie były tak delikatne :wink: :wink: jihhhhaaaa, jiippaaaaa :doh: :wink:
:hand:

PS: rozbudowujący się wyż skandynwski zapewni pływanie np sob, niedz .

stabilną ,słoneczną pogodę i wiatr NE , w sam raz na 11/9m :lol: , więc namawiam na przepłukanie :wink:.... latawców w słodkich wodach Pszczynki 8)

Tomasz35

Post12 wrz 2008, 09:23

GURU 10.5 pisze:
szed pisze:.... Normalnie wytarlo mi linie papilarne od baru :).

..ha.ha :wink: , ja mam tak przeszlifowane dłonie ,że wyczuwam opuszkami drgania 50HZ np na powierzchni laptopa :wink: :wink: , a pieszczotki podobno dawno nie były tak delikatne :wink: :wink: jihhhhaaaa, jiippaaaaa :doh: :wink:
:hand:

PS: rozbudowujący się wyż skandynwski zapewni pływanie np sob, niedz .

stabilną ,słoneczną pogodę i wiatr NE , w sam raz na 11/9m :lol: , więc namawiam na przepłukanie :wink:.... latawców w słodkich wodach Pszczynki 8)

To teraz spokojnie sie możesz wytrzepać na obcego tymi przeszlifowanymi dłońmi.

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post12 wrz 2008, 11:37

..no, no , rzeczywiście poziom wypowiedzi zwyżkuje :doh: :roll:

AdamR

Post12 wrz 2008, 14:51

:))

Awatar użytkownika
los bizonos
Kontaktowanie:

Post13 wrz 2008, 09:02

Wczoraj dobra sesja sesja na dzierżnie do zmroku ale z godziny na godziune było czuc że zima idzie :? a co dzisiaj w szklanych kulach wiatr bedzie czy juz tylko zima :?:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”