Czy ktos plywa w Anglii???

Miejscówki Kitesurfingowe
fristek
Kontaktowanie:

Post20 sie 2008, 23:32

odezwijcie sie

fristek
Kontaktowanie:

Post27 sie 2008, 03:10

czy rzeczywiscie nikt nie kajtuje w anglii?, wciaz czekam na posty, odezwijcie sie jesli jestescie.

grzechu
Kontaktowanie:

Post27 sie 2008, 03:54

Zadaj sobie troche trudu i użyj wyszukiwarki na forum.

fristek
Kontaktowanie:

Post28 sie 2008, 15:23

niestety nic nie moge znalezc (:

fristek
Kontaktowanie:

Post31 sie 2008, 19:12

dzieki za linki, a jednak sa ludzie, niestety wszyscy raczej okupuja poludniowe wybrzeze. Moze znajdzie sie ktos kto plywa w srodkowo wschodniej lub zachodniej anglii (Blackpool, Scarborough, Bridlington). Czekam na posty

papajaparanoja

Post20 paź 2008, 14:24

fristek pisze:dzieki za linki, a jednak sa ludzie, niestety wszyscy raczej okupuja poludniowe wybrzeze. Moze znajdzie sie ktos kto plywa w srodkowo wschodniej lub zachodniej anglii (Blackpool, Scarborough, Bridlington). Czekam na posty

Jakby znalazl sie ktos chetny do wspolnego plywania w Blackpool, to ja biegne na spot od razu, pieknie wieje i o dziwo nie pada tylko jest slonecznie...
Mam czas dzisiaj i jutro...czekam na info

fristek
Kontaktowanie:

Post20 paź 2008, 14:46

pojawil sie ktos z mojej okolicy, bardzo sie ciesze, odezwe sie do Ciebie. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kukems
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post20 paź 2008, 19:01

Panowie, ja tu się przeciskam między ludzmi i latwcami na maszo a Wy się pytacie czy ktoś jedzie na spot.

Zazdroszczę :P

papajaparanoja

Post20 paź 2008, 20:23

kukems pisze:Panowie, ja tu się przeciskam między ludzmi i latwcami na maszo a Wy się pytacie czy ktoś jedzie na spot.

Zazdroszczę :P

Tak,tak przynajmniej sie plywa a tu pusto jak...nie ma nawet od kogo sprzetu wziasc!! Sa warunki i nic poza tym ;) kilometry pustej plazy i piekny wiaterek, jakas 5 pewnie heh.

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post20 paź 2008, 23:21

jestem otwarty na wyjazdy do Poole, Bournemouth, Southampton, ewentualnie: Weston s. Mare, Bren(Berrow), Fort Talbot.
To chyba najblizsze miejscówki jak dla mnie.
W Poole jestem prawie w kazdy weekend, jakby co dawac namiary :!: :!: :!: :!: :!:

Rysiopysio
Kontaktowanie:

Post06 lis 2008, 10:03

fristek pisze:odezwijcie sie

No widzisz kolego ja szukalem w okolocach Macclesfield 2 lata temu - nikt sie nie zgłosił to przyjechalem do kraju.
Macc .. jest niedaleko Leeds i Southportu (angielskie autostrady sa nieocenione) bysmy posmigali teraz to mam troche daleko z Poznania. Zreszta na zatloczony Hel takze . 320 km robi sie w 5 godzin i mozna ladna fotke dostac za 150zł. Szukaj dalej - w samym parku w Macc.. poznałem 3 anglików kajciarzy - wada niestety wszyscy gadaja po angielsku.

Awatar użytkownika
ted
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post06 lis 2008, 12:05

Rysiopysio pisze:poznałem 3 anglików kajciarzy - wada niestety wszyscy gadaja po angielsku.

...a to zaskoczenie ;)

cyberdog1899

Post06 lis 2008, 19:09

Nomercy pisze:jestem otwarty na wyjazdy do Poole, Bournemouth, Southampton, ewentualnie: Weston s. Mare, Bren(Berrow), Fort Talbot.
To chyba najblizsze miejscówki jak dla mnie.
W Poole jestem prawie w kazdy weekend, jakby co dawac namiary :!: :!: :!: :!: :!:

W Weymouth byłem w zeszłą niedzielę z Jankiem. Tam raczej, niż do Poole (spot nędza, przynajmniej zatoka, od strony morza - Sandbanks - nawet w porządku) powinieneś się wybrać. Dokładniej to jest Portland Harbour, choć zawiaduje tym lokalny klub - http://www.wpksc.co.uk//Join/ - i wypada wykupić członkowstwo. Obskakuje większość kierunków wiatru, przy SW jest idealnie płasko, choć 'offshore' to w miarę bezpiecznie, bo przy odpływie bardzo długo ma się grunt pod nogami. Tam za 4-ry lata będą rozgrywane olimpijskie konkurencje wodne. W Southampton jako takim spotu żadnego nie ma. Dużo osób jeździ do Hillhead - w połowie drogi między Portsmouth a South'on - całkiem fajne miejsce, na przeciwko Isle of Wight.
Dla mnie w ten weekend wybór może być tylko jeden - Camber Sands, ale to koło Hastings, więc dla Ciebie pewnie za daleko. Pomijam już, że tego kite'a z podpisu musiałbyś przeciąć na pół i nie bać się 3-4metrowych fali.
Ps. Jakby co mam 7kę na zbyciu. Na 13tce dużo podczas zimy angielskiej nie powalczysz :wink:

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post06 lis 2008, 23:15

dzieki cyber za odzew i za namiary na te nastepne miejscówki :idea: :idea: :idea:
Nieomieszkam obcykac :twisted: :twisted:

co do Camber, to faktycznie raczej nie ma szans, poza tym chyba na razie to hardcore jak dla mnie :lol: :lol: :lol: (i nie chodzi o fale)

A co do mniejszego kite'a - przymierzam sie do 8, ale chyba dopiero po Nowym Roku szarpne sie na zakup :roll: :roll:

A tak na marginesie ta 7-ka to co za sprzet?

Wróć do „Spoty”