a co do kopow to jak dla mnie byly calkiem konkretne

march_in pisze:nie bf. mam su2 z 2007 130cm
a co? skad ta ciekawosc
march_in pisze:a gdzies tu na forum czytalem ze revy slabo ostrza
musze przyznac ze slabo im idzie jak sa graniczne warunki.wtedy pewnie sa lepsze latawce ale jak juz dobrze wieje to calkiem dobrze sobie radza z ostrzeniem jak na moj gust.
a deska hmmm plywalem na su2 2008 przez chwile i ona chyba lepiej ostrzy.zamienialem swoja i tamata jednego dnia.2008 ma ciensza krawedz.test byl krotki jakias godzinka zmian desek, ale calkiem fajnie mi sie na tamtej plywalo.moja tez jest spoko jak na pierwsza deske wypaspodziekowania dla Karasia
onzo pisze:666 07 była całkiem fajna i rzeczywiście fajnie ostrzy. Ja jednak sądzę, że jeżeli rzeczywiście chciałeś miękką deskę to to może być powód, że nie możesz ostrzyć w silnym wietrze.
Ja pływam na starym skywalkerze , który jest bardzo komfortowy, ale dość miękki. Chodzi fajnie w słabym wietrze - w momencie kiedy wieje mocno a do tego fale duże i nierówne jak zwykle na Zegrzu - jest dużo gorzej - albo fala spycha, albo deska przez swoją miękkość traci na wysokości. Tak jak na śniegu - miękka decha nie trzyma dobrze krawędzi.
Grzechu pisze:onzo pisze:666 07 była całkiem fajna i rzeczywiście fajnie ostrzy. Ja jednak sądzę, że jeżeli rzeczywiście chciałeś miękką deskę to to może być powód, że nie możesz ostrzyć w silnym wietrze.
Onzo mogę ostrzyć i nie ma z tym problemu ale pewnie nie tak efektywnie jak by pewnie było np na Nobilu 555 06. Bf ogólnie jako deska był spoko, bardzo wygodna tylko że dawała mi raptem jeden węzełek w doł a wybicie z krawędzi prawie żadne i cieżkie do wykonania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości