GURU 10.5 pisze:...sprawdź tylko sobie czy pady/strapy Nobile będa Ci pasowały![]()
szed pisze:, ze przy tej szerokosci deski i przy stopie ok 41-42 moge miec problemy z odpowiednim wbijaniem krawedzi, a tym samym ostrym chodzeniem na wiatr.. Co myslisz?
GURU 10.5 pisze:.. szczegolnie przy najwiekszym latawcu 11m , a w dodatku Sonic![]()
GURU 10.5 pisze: PS :Liquide Force Luxury![]()
![]()
![]()
.absolutnie NIE , mając Big foota 135/45 nie miałem żadnych problemów z zakrawędziowaniem
MArcinBe pisze:...A ja z kolei wyraznie czuje, ze trzymanie krawedzi w BigFoot jest dla mnie trudniejsze niz w desce ok.130/40, szczegolnie jak przyszkwali...
Ja osobiscie ustawilbym duzo mniejsza odleglosc miedzy padsami a wewnetrzna krawedzia deski niz zewnetrzna
szed pisze:GURU 10.5 pisze: PS :Liquide Force Luxury![]()
![]()
![]()
wiem, wiem
Dzieki za uwagi!
szed pisze:Ktos cos moze powiedziec na temat tej deseczki w konfiguracji jako slabowiatrowa dla 80kg i 11m? Bede wdzieczny za wszelakie uwagi i spostrzezenia.
Belzebub_Wro pisze:Jako uzytkownik 666 135/44 i to z 2007 r pozwole sie nie zgodzic z GURU i deska w tym rozmiarze mi w niczym nie preszkadza
pozdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości