BraCuru pisze:Czyzby nie bylo wiecej kilerow na KF?
BraCuru pisze:Pozwole pobawic sie w jasnowidziela i rzuce takie cyferki dla aktywnych i ze stazem:
- Crazy Horse, Murphy - cos w przedziale Ziomka (nie mniej niz 10),
- Zimas & Camel, - okolo 10,
- Pablo, Smokie, Rolnik, Fuu1, Guru10,5, Maski - 5,
- Kosek, VonBelka - 3
- Eska - chociaz jedna, pliiizzzzz?
Troche jestem zdziwiony marnymi wynikami Katera, Ertela i Onzo![]()
![]()
Chyba jeszcze nie opanowaliscie podstaw KS
Von Belka pisze:
Ziomek pewnie powie, że też ostro deskorolkę katował i łamie desek w opór...
Murphy pisze:Fabriky potrafiou zrobicz deske ktora wytrzyma do konca zycia ale nie chce jim sie bo taki business
don Komorro pisze:odświeżam temat by bardzo pochwalić firmę Nobile za akcje wymiany deski. Moje drugie trofeum to nobile nhp 134 2012![]()
złamałem ją 2 razy w 2 miejscach
![]()
Ekipa z Nobila po 1 złamaniu wysłała mi pod drzwi nową nhp 2014, a gdy udało mi się złamać ją 2 raz - oczywiście w innym miejscu ( 1 złamanie zostało przeze mnie naprawione) wymienili mi NHP której już nie za bardzo ufałem na 50/50
podejście firmy do sprawy gwarancji oceniam na 11 w skali od 1 do 10
Ziomek. pisze:ale polecam pracować nad stylem, miękkim, ala Murphy![]()
oszczedzicie deski..![]()
TrueKejner pisze:Ziomek. pisze:ale polecam pracować nad stylem, miękkim, ala Murphy![]()
oszczedzicie deski..![]()
Ziomek HEREZJA!!! jak to deski kosztem stylu? miękko to można układać kwiatki w wianek, na wodzie robi się EGZEKUCJE! Zero litości, im więcej złamanych desek tym lepiej (teraz to już coraz mniej tego ze względu na technologię ale kiedyś to Uuu były czasy).
Dodam jeszcze że oprócz skoków i kiteloopów kolejny i ostatni etap to tricki unhooked. Jak robi się je dobrze to spada się wtedy całym ciężarem z kilku metrów na deskę. Kajt nie zmniejsza presji jak w zwykłych skokach, bo ciągnie albo do przodu albo wcale. Morał jest z tego taki, że przy unhooked największe zniszczenia sieje się właśnie wtedy gdy nie popełnia się żadnych błędów i pływa na dużym powerze. Ma znaczenie wtedy masa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości