Dla dziewczyny moim zdaniem na lato 4/3 cala dluga albo dlugi rekaw krotka nogawka. Krotki rekaw i opalanie na robola chyba nie

Cygański król pisze:Ziomku, ta ulica nazywa się... Wał miedzeszyński;]
Nie polecam bosportu i pozostałych tam sklepów gdyż ceny są z kosmosu,
Jak kupowałęm piankę w styczniu to za model "zeszłoroczny" pan bożko chciał 700-1200 zł w zależności od firmy (prolimit pryde) a o z niżkach nie było mowy,
Ja polecam sklep na pradze, za realem (king cross) nie pamiętam nazwy, tam piankę kupiłem, miło z rabatami i wogóle
plady pisze:Cygański król pisze:Ziomku, ta ulica nazywa się... Wał miedzeszyński;]
Nie polecam bosportu i pozostałych tam sklepów gdyż ceny są z kosmosu,
Jak kupowałęm piankę w styczniu to za model "zeszłoroczny" pan bożko chciał 700-1200 zł w zależności od firmy (prolimit pryde) a o z niżkach nie było mowy,
Ja polecam sklep na pradze, za realem (king cross) nie pamiętam nazwy, tam piankę kupiłem, miło z rabatami i wogóle
O matko ceny faktycznie kosmicznejak na początek to chciałabym coś tańszego. Nie wiedziałam, że w Wawie tak mało sklepów. A jest tu ktoś kto pomógłby mi wybrać tzn. poszedłby ze mną do sklepu i doradził?
plady pisze: Nie wiedziałam, że w Wawie tak mało sklepów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości