Jestem bardzo daleki od marudzenia i jeszcze dalszy od czepiania się ale co tam. Chętnie przepłynę się KAŻDĄ deską na tej planecie byleby to nie była deska Darka - ona jest podobno wyjątkowo miękka

peg pisze::D No dobra - nie będę się kłócił z kobietą![]()
Jestem bardzo daleki od marudzenia i jeszcze dalszy od czepiania się ale co tam. Chętnie przepłynę się KAŻDĄ deską na tej planecie byleby to nie była deska Darka - ona jest podobno wyjątkowo miękka
peg pisze:dżizas.... tak. dla mnie akurat wystarcza przód - tył.
peg pisze:laki82 - dajmy już sobie z tym spokój - pady/strapy każdej firmy pasują jednemu bardziej a innemu mniej. Sęk w tym by znaleźć sobie odpowiednie i z nich korzystać. Już chyba nawet ja (a jestem w tym dobry) ma dość wypisywania ironicznych pierdół na tym forum... chyba zrobię sobie przerwę bo zaczyna wiać na Śniardwach a dziś piątek...
ps - serdecznie wszystkich zapraszam na Mazury!!!!
peg pisze: Z twoją wiedzą i umiejętnościami byłbyś zapewne bogatym źródłem informacji dla wielu młodych i starszych stażem kiterów.
peg pisze: Sam swoim zachowaniem doprowadzasz do tego, że ludzie nie chcą Cię czytać i nie traktują poważnie.
peg pisze:Jeśli obiecasz, że popracujesz nad sobą ja zobowiązuję się przepłynąć na Nobile![]()
Ziomek. pisze:historię o zimnej wodzie i sciegnach proponuje miedzy bajki włożyć![]()
BraCuru pisze:Ziomek. pisze:historię o zimnej wodzie i sciegnach proponuje miedzy bajki włożyć![]()
To w takim razie ja zrobilem sobie operacje po to aby pochwalic sie zdjeciami?
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości