SZERYF pisze:Heja Bedę w nowych gutach na week Pole przygotowane na przyjęcie zacnych gości ? działa juz moze bar ? kto jeszcze ? bo pływanie ma być . pozdro
peg pisze:Piter babcia chyba Ciebie nie lubi bo my płaciliśmy ostatnio 5 plnchociaż ja odrazu wypaliłem do niej, że dam 5 i ani grosza więcej a ona tylko przytaknęła
Za to za herbatę w barze zapłaciłem 3,5 pln za 200 ml z tampona SAGA....
evolutionVIII pisze:Jak mam zapłacić 15 zeta kilka razy w tygodniu (jeżeli wieje) to niech spada.
Red pisze:evolutionVIII pisze:Jak mam zapłacić 15 zeta kilka razy w tygodniu (jeżeli wieje) to niech spada.
Święte słowa, za wjazd samochodem na 3-4 godziny 10 zeta, a za płotem mega parking za free. Niech się boss tak nie wkórwia bo wstęp na plaże jest gratisowy bo to jest plaża gminna i nie może kasować za nia, a jedynie za pobyt na polu namiotowym, a przeież do połowy czerwca to tylko my i WS nabijamy mu kabzę , bo nawet pies z kulawą nogą tam nie zajży przed sezonem.
Co do pływania to jak na razie sobota po 12.00 zapowiada się nieźle ale zobaczymy, oby!
dzygit pisze:Hejka,
Woda pewnie zielona bo kwitnie. Bedę w Gutach w sobotę 11-12sta.
Niebieski Instinct 13ka.
Pozdro[/code]
zucha pisze:Nida i Pisz też oczywiście zjadą i to myśle że z samego rana. Jest taki pomysł zeby posiedzieć jutro caly dzień na gutach i może jakiegoś grilla wreszcie odpalić... A co do tych opłat za wjazd to mnie ostatnio babka za samo WEJŚCIE z latawcem na plaże chciała skasować 5zł bo niby maja taki nakaz od szefaDo zobaczyska jutro.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości