Hadlowpro

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
:/

Post29 maja 2008, 10:13

Mili Panstwo szykuje sie kolejny film od flexi z Aaronem w roli glownej, nakrecony i wyedytowany przez mistrza A.Gordon'a.
Czy film bedzie ponownie wyznaczal nowe standardy w kreceniu filmow o kajcie
tak jak bylo z IN VENT? Smiem twierdzic ze tak :twisted:

http://www.kiteforum.tv/video/New_Flexi ... easer.html

Milego ogladania. Ja o maly wlos nie spadlem z krzesla. :D

Awatar użytkownika
Wuju
Kontaktowanie:

Post29 maja 2008, 10:28

ciekawe co to za miasto w ostatnim ujeciu, architektura przypomina socreal...moze chlopaki smigneli nad morze czarne...

Wojtekkkk

Post29 maja 2008, 20:29

Udało mi się ostatnio trochę popływac na Flexifoil HadlowProModelach i napisze pokrotce moje wrażenia… 8) Jest to typowy C-shape , także ludzie którzy maja dosc BOW-ow będą zadowoleni!! Zaczne może od budowy latawca:
-duzy i nie wyginający sie chickenloop ułatwia szybkie wpiecie się po skoku, przy chickenie jest stale oczko na wpiecie się leaschem jak i można wpiąć się pod 5-linke;
-bar może wydawac się malo wygodny z powodu wielu wglebien ale już po trzecim plywaniu można się przyzwyczaic a nawet na plus-bar się lepiej klei reki
-latawiec typu C ma system one-pump przy czym komory poprzeczne polaczone sa wezykami, tipy sa zakończone listwami dzieki czemu latawka szybciej reaguje.
-leasch który jest w komplecie z latawcem jest mega dobrze zrobiony (nie do zerwania)
Latawiec jest przeznaczony do Freestyle-u: czyli generuje dużo mocy do wybicia się z krawędzi(sam byłem zdziwiony jak wysoko można się wybic :twisted: ), duza winda pomaga w cwiczeniu wysokich hp-kow, kiteloopy wychodza naprawde ladne-latawka jest szybka, czyli jest wieksza szansa na wyladowanie wysokiego, radykalnego kiteloopa :twisted:

POLECAM!!

bobek_h
Deska: Xenon LaLuz
Latawiec: North Neo
Postawił piwka: 43 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post30 maja 2008, 20:01

Też chciałbym polatać na tym :P A filmik premiera chyba za 24 h :) Chyba że to nie do tego jest odliczanie :P

Post31 maja 2008, 01:27

bobek_h pisze:A filmik premiera chyba za 24 h :)

Na chlopski rozum wychodzi ze masz racje :D
www.hadlowpro.com jutro po polnocy :)

bobek_h
Kontaktowanie:

Post31 maja 2008, 21:29

Ale wow :) Nie wiedziałem że tak cenią sobie za te latawki :P
5990zł za komplet 13 to chyba dużo :D ale nie znam się :)

cyberdog1899

Post31 maja 2008, 23:11

bobek_h pisze:Ale wow :)
5990zł za komplet 13 to chyba dużo :D ale nie znam się :)

Dużo szczególnie jak weźmiesz pod uwagę, że ma całe 5 węzłów zakresu. Kite zawodniczy ma jednak swoje prawa. Sportowe samochody też dużo palą.
W końcu nie każdy przy skoku robi 7 tricków, jak pan Aaron, których 'jury' nie nadąża nawet spisać.

Post31 maja 2008, 23:24

Na ich oficjalnej stronie cena wynosi 4936 PLN (przy obecnym kursie funta) za 13m. W kazdy innym sklepie w UK jest taka cena a smiem
twierdzic ze sie da dogadac jeszcze. Wiec cena detaliczna nie odbiega
jakos drastycznie od reszty kitow chyba co?

No ale my tu gadugadu a film juz za niecale 1.5h bedzie :D

ps. Film jak dla mnie miazdzy. Klimat zajebisty. Tak to powinno wygladac po prostu.

Awatar użytkownika
djdaniel
Deska: SU-2 prorider
Latawiec: Liquid Force
Kontaktowanie:

Post01 cze 2008, 08:16

:shock: co to kolejna część matrixa :?:

Przegięty filmik, te kolory te efekty specjalne, i te umiejętności aż się łezka w oku kręci że tak nie umiem :wink:

Muzyka mogłaby być fajniejsza.

Świetny film :!: :!: :D

Awatar użytkownika
terranborn

Post01 cze 2008, 09:48

Mi się najbardziej podobał efekt jak ustabilizował obraz na barze, fajnie to wygląda. I mega kozackie ujecie KL :!: :lol:

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post01 cze 2008, 10:55

Akir pisze:Na ich oficjalnej stronie cena wynosi 4936 PLN (przy obecnym kursie funta) za 13m. W kazdy innym sklepie w UK jest taka cena a smiem

ps. Film jak dla mnie miazdzy. Klimat zajebisty. Tak to powinno wygladac po prostu.

Cena sugerowana odbiega od UK, ale jesteśmy tak "podpaleni" tymi latawcami i zdajemy sobie sprawę, że tylko zajawkowiczom mógłby przypasować HPro, więc ten model można ogarnąć za dobre kwoty. Uprzedzając pytania i komentarze, mega źle wstaje z wody i depower też nie powala :twisted: W powietrzu jednak rządzi, można naprawdę jeszcze raz zakochać się w tym sporcie :oops: Każdy kto chciałby pokatować HP, mile widziany jest na Maszo w bazie B&S a na specjalne prośby podeślemy sprzęt w każde miejsce!!!
Szczerze mówiąc to pierwszy latawiec od dłuższego czasu, którego recenzje czy to na kf.pl czy na kf.com, g.......o mnie obchodzą i nawet nie chce mi się tu zaglądać i czytać byyyyyyyzzzzzzzzyyyyyyydddduuuuuuuryyyy!!!! Wolę skupić się na ogarnianiu "rzeczywistości", żeby jak najszybciej zawitać na sezon w "letniej rezydencji":D

bobek_h
Kontaktowanie:

Post01 cze 2008, 11:03

Von Belka pisze:
Akir pisze:Na ich oficjalnej stronie cena wynosi 4936 PLN (przy obecnym kursie funta) za 13m. W kazdy innym sklepie w UK jest taka cena a smiem

Cena sugerowana odbiega od UK, ale jesteśmy tak "podpaleni" tymi latawcami i zdajemy sobie sprawę, że tylko zajawkowiczom mógłby przypasować HPro, więc ten model można ogarnąć za dobre kwoty. Uprzedzając pytania i komentarze, mega źle wstaje z wody i depower też nie powala :twisted: W powietrzu jednak rządzi, można naprawdę jeszcze raz zakochać się w tym sporcie :oops: Każdy kto chciałby pokatować HP, mile widziany jest na Maszo w bazie B&S a na specjalne prośby podeślemy sprzęt w każde miejsce!!!
Szczerze mówiąc to pierwszy latawiec od dłuższego czasu, którego recenzje czy to na kf.pl czy na kf.com, g.......o mnie obchodzą i nawet nie chce mi się tu zaglądać i czytać byyyyyyyzzzzzzzzyyyyyyydddduuuuuuuryyyy!!!! Wolę skupić się na ogarnianiu "rzeczywistości", żeby jak najszybciej zawitać na sezon w "letniej rezydencji":D

Czuje się zaproszony, a daleko na maszo nie mam z domu :roll: Tak że może napisz co muszę zabrać żeby mieć możliwość pokatowania hadlowa. Jakaś gotówka czy cokolwiek takiego ;>

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post01 cze 2008, 11:10

bobek_h pisze:Czuje się zaproszony, a daleko na maszo nie mam z domu :roll: Tak że może napisz co muszę zabrać żeby mieć możliwość pokatowania hadlowa. Jakaś gotówka czy cokolwiek takiego ;>

Najlepiej jakiś paralizator, żeby wyeliminować kolejkę :D
Zapraszamy od 14.06 do pewnie 30.09

Pzdr,

Wojtekkkk

Post01 cze 2008, 11:26

Wlasnie obaczilem filmik :D Super ujecia i styl Aarona jest mega, duzo efektow czasami troche nierealistyczne niebo i wyglada jakby animacja8) Co do latawcy to oficjalne ceny sa jakie sa ale jak ze wszystkim to pewnie kwestia dogadania sie8)...latawiec ma duza moc jak przystalo na porzadnego C-shape-a :!:

Post01 cze 2008, 12:39

Von Belka pisze:
bobek_h pisze:Czuje się zaproszony, a daleko na maszo nie mam z domu :roll: Tak że może napisz co muszę zabrać żeby mieć możliwość pokatowania hadlowa. Jakaś gotówka czy cokolwiek takiego ;>

Najlepiej jakiś paralizator, żeby wyeliminować kolejkę :D
Zapraszamy od 14.06 do pewnie 30.09

Pzdr,

Oj nie odmowie sobie odwiedzenia was. 14 stawie sie pod drzwiami wiec uwazajcie :D

Wróć do „Forum Główne”