Crazy Horse pisze:
Na pewno jestem pierwszym i nieostatnim, który w przyszłym roku nie poleci, bo poplywac z Szulikiem to ja sobie moge na MM, a potestowac besta np u Ziomka.
Cubano pisze:co wy tu tak w takim tonie jakby impra nie odpaliła?
co jest?
był ktoś?
dobrze było?
pisać !
cieszyć się !
a nie samo malkontenswo !!!
Crazy Horse pisze:Oj oj, wlasnie wrocielm z El Gouny i jest meksyk.
Zaczne od tego, że internetu w RSZ w zasadzie nie ma, stad nie ma relacji, newsów, jakie niezaleznie od wiatru moglyby, ba wg mnie powinny sie pojawiac!!!!
Niepodwazalna zato sprawa jest brak potencjalnych testwerów i przyjechalo razem z friendami ok 30 wystawców (ok 10firm) i moze, powtarzam moze drugie tyle testerów, z czego wiekszosc widzialme na wlasmy sprzecie.
hmmm, no nie wiem tak naprawde co dalej napisac...........
Na pewno jestem pierwszym i nieostatnim, który w przyszłym roku nie poleci, bo poplywac z Szulikiem to ja sobie moge na MM, a potestowac besta np u Ziomka.
Crazy Horse pisze:Niepodwazalna zato sprawa jest brak potencjalnych testwerów i przyjechalo razem z friendami ok 30 wystawców (ok 10firm) i moze, powtarzam moze drugie tyle testerów, z czego wiekszosc widzialme na wlasmy sprzecie.
onzo pisze:Czyli potwierdza się to czego się obawiałem, że do Egiptu latają raczej ludzie już opływani z wybranym sprzętem, a Ci co nic nie mają nie wybierają się na wycieczkę za 2 tysie bez sprzętu.
rako pisze:Szkoda troche ze tak wyszlo bo perspektywa cyklicznej imprezy bedzie raczej nietega.
Juniore pisze:
taki sport :!:
Juniore pisze:onzo pisze:Czyli potwierdza się to czego się obawiałem, że do Egiptu latają raczej ludzie już opływani z wybranym sprzętem, a Ci co nic nie mają nie wybierają się na wycieczkę za 2 tysie bez sprzętu.
A czy na targi samochodowe przychodzą tylko Ci co samochodu nie mają![]()
To że ktoś ma swój sprzęt nie znaczy, że nie będzie czy nie chcę testować czegoś nowego.
Crazy Horse pisze:[...]
Nobile 666, North Vegas i Rhino, Eclipse Trusher, Slingshot Rev bede mogl sie bardzije obiektywnie wypowiedziec![]()
onzo pisze:Co to za bar![]()
Oklejony szarą taśmą
![]()
zielwandam pisze:Nudny bedewybaczcie...
![]()
Pare postow wczesniej fotke nemesisa widac...![]()
ktos z was szczesliwcow co na zlocie byli, moze probowal![]()
![]()
Ziomek. pisze:....zapraszamy więc na testy![]()
...daleko nie masz![]()
...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości