Crazy Horse pisze:Po co ich kajty maja sie rozwalac w PL szkołach w rekach slabych instruktorow, czy na spotach, z ktorych odwiedzajacy je czesto wiecej pieprza na forum niz plywaja![]()
andrek pisze:Osobiście uważam że ceny latawców są ogólnie zbyt wysokie !!! przez co wielu chcących uprawiać ten sport nie może sobie na to pozwolić a fakt iż będzie go uprawać więcej osób wyjdzie na dobre wszystkim - zwłaszcza dla cen![]()
pozdrawiam
ZAK pisze:Ale nie mów mi że TERAZ ten sport jest drogi i dla wybranych!! Jak się pojawiał w polsce to było jak mówisz.
ZAK pisze:Ale nie mów mi że TERAZ ten sport jest drogi i dla wybranych!! Jak się pojawiał w polsce to było jak mówisz.
andrek pisze:ZAK pisze:Ale nie mów mi że TERAZ ten sport jest drogi i dla wybranych!! Jak się pojawiał w polsce to było jak mówisz.
na razie nic takiego nie powiedziałem![]()
![]()
Po prostu drażni mnie gadanie w stylu drogie=lepsze , tanie=gorsze .Bo nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością !!!
Na szczęście na dzień dzisiejszy rynek kite'owy daje duży wybór zarówno w nowym jak i używanym sprzęcie !
ale to offtop jest.
Crazy Horse pisze:No to kup sobie No name, zaobaczymy jak bedzie z serwisem, gwarancja, z kim się bedziez utożsamiał pływajac na nim, ciekawe jakie zorbia ci zajawkowe filmy itp.
Ciekaw tez jestem, czy jak bedziesz mial wybor, to kupisz najtansza parówke w lidlu, czy kielbaske ze sredniej polki z Geanta
andrek pisze:Utożsamiał się z kimś ??? filmy zajawkowe ??? .....WTF?
Co to ma wspólnego z najważniejszym : jakością i bezpieczeństwem latawca??
Mi wystarczy że produkt jest solidny i bezpieczny ,nie musi być drogi.
pozdrawiam
eska pisze:A ile masz lat? Moze troche za dużo, żeby zrozumieći moze widzisz w latawcach tanie lastawce i drogie latawe i bezpieczenstwo bezpieczenstwo bezpieczenstwo
![]()
Mnie w tym sporcie trzyma pływanie - jak pływam wlasnie na wodzie i zajawki jak nie pływam, czyli pewnie z 70 % czasu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości