znam podobny przypadek z ogloszeniem akurat nie z kiteami gdzie sprawa byla w sadzie i sad nie uznal tego jako oszustwo lecz uwaga ''WYLUDZENIE'' a za to kroc wiecej kary jest
ps patron wrzuc te fotki na forum jak dostales i mozesz
Cubano pisze:inzynier pisze:no i Cubano wtopiles piwa nie zebym cos mial do ciebie ale chyba za szybko wnioski wysunales....mysle ze wac pan powinien oddac kase za kite-a a ty tommy oddaj mu kite-a ''lekko uzywanego'' oczywiscie jezeli to jest prawda co piszesz..nie trudno spotkac teraz oszusta i wymierzyc na nim kare ip i takie tam ale nie zebym cos sugerowal
z piwem poczekam na wypowiedź drugiej strony sporu, jeśli będzie jak mówi 'tommy', trudno, słowo się rzekło.
inzynier pisze:Cubano pisze:inzynier pisze:no i Cubano wtopiles piwa nie zebym cos mial do ciebie ale chyba za szybko wnioski wysunales....mysle ze wac pan powinien oddac kase za kite-a a ty tommy oddaj mu kite-a ''lekko uzywanego'' oczywiscie jezeli to jest prawda co piszesz..nie trudno spotkac teraz oszusta i wymierzyc na nim kare ip i takie tam ale nie zebym cos sugerowal
z piwem poczekam na wypowiedź drugiej strony sporu, jeśli będzie jak mówi 'tommy', trudno, słowo się rzekło.
fakt druga strona tez winna sie wypowiedziec albo przyznac przeprosic wyprostowac sprawe z poszkodowanym i sprawa zamknieta
^tommy^ pisze:Cubano pisze:stawiam 5 piw do 1, że koleś zmyślił tę historię
wygrałem w takim razie piwko:)skoro sie odwazyłem tu wejsc i napisac to nie wyssałem sobie tego z palca
Zed92 pisze:Zgred pisał juz poradnik (zresztą nie tylko on) jak wstawiac zdjęcia na forum....
Jak juz nas tak informujesz o wydarzeniu to poinformuj dokładnie...
Tz. Kiedy, gdzie , za ile, co on CI mowil przez telefon/maila a co dostales w RL....
Taka rada na przyszlosc...
Stawiam piwo ze roztrzygnięcia sporu nie będzie. Albo nieuczciwy sprzedawa "wywinie kota ogonem", albo nierzetelny kupiec "zwala wine na sprzedajacego"...
no tak,link z ogłoszeniem jakie znalezlismy z osobą kompetentna,która pomagała mi kupic sprzet juz wysłałem,pisze tam dokładnie w jakim stanie jest latawiec,jak pływasz to wiesz jak wygląda latawiec nowy po trzech razach na wodzie,i nowy bar to rozumiem ze linki wchodzą w skład baru,tak?znam sie na sprzecie w rzeczach które ogarniam i moge smiało pomóc przy kupnie,ale przygode z Kite własnie zaczełem i odnosnie latawca który kupiłem wypowiadali sie ludzie w bazie redseazone,wiec chyba autorytety w tej branzy,za latawiec po trzech razach z nowym barem ,hehe,zapłaciłem 100 mniej niz ządał,a przez telefon zapewniał ze jest tak jak w ogłoszeniu,tyle w kwestii wyjasnienia
Tak wiec jak jedna z tych opcji wyzej wymienionych zaistnieje to piwo przegrałem
bigfoot gt pisze:a fotki które dostales od sprzedającego ???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości