kukems pisze:W dobrych cenach latawce ma Wenzel, ja mam helixa i jestem bardzo zadowolony. Dla początkującego może być za szybki, można ustawić bloczki przy barze (osobiście raz tylko tak pływałem bo jest tragedia) jak ktoś lubi. Tylko że to latawiec na 2008
maciekt1000 pisze:no i poszli
posłuchajmy jeszcze raz bo dawno nie było
yanosik pisze:maciekt1000 pisze:no i poszli
posłuchajmy jeszcze raz bo dawno nie było
...jeszcze nie jest tak źle:D:D
Jak ktoś zaproponouje komórkę, to się dopiero zacznie![]()
![]()
Ja (...i nie tylko ja...) polecam Flysurfer Psycho3 10,lub Pulse 10.
![]()
![]()
maciekt1000 pisze:nie ma wojny -wszyscy wiedzą, że i tak best jest najlepszy
maciekt1000 pisze:wszyscy wiedzą, że i tak best jest najlepszy
Petter pisze:kukems pisze:W dobrych cenach latawce ma Wenzel, ja mam helixa i jestem bardzo zadowolony. Dla początkującego może być za szybki, można ustawić bloczki przy barze (osobiście raz tylko tak pływałem bo jest tragedia) jak ktoś lubi. Tylko że to latawiec na 2008
Szybki? Ja pływałem na helixie 12m2 i jest mół jak nic, wolno skręca wolno lata, jak się przepnie na 2:1 to robi się szybki... ale za to jak nie jesteś pudzianem to sobie pozaciągasz 5 razy i padniesz, jeszcze jedną wadą sigm moim zdaniem jest fakt że jak leżą na plaży to trzeba je przysypywać toną piachu... mi raz helixa "zerwało" z plaży mimo żę leżały na nim 2 5-kilowe worki z piaskiem położone "na tubie"
evolutionVIII pisze:maciekt1000 pisze:nie ma wojny -wszyscy wiedzą, że i tak best jest najlepszy
Zwłaszcza przy przeżaglowaniu, jak robi co chce......
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości