Jak o.blednik nie wymieknie to przyjedziemy na przedredbullowy rekonesans razem.Ja tak czy siak jestem od soboty .Gdzie ? W sumie to nie mam sprecyzowanych planow .Sobota raczej w rewie a potem to nie wiem wszystko zalezy od trzezwosci .
To co do zobaczenia w sobote w rewie
Prawdę mówiąc to na 12-tke był wiatr za słaby, albo za słabi zawodnicy na większe kity. Pływałem wtedy na 17co2 świętej pamięci bo przy 12-Nitro to lądowałem tyłkiem w wodzie.
Ja w poprzedjni piątek też dawałem na 18m2 podczas gdy koledzy dawali na 12, tylko że oni super sobie pływali a ja miałem ostrą walkę i kosmiczne loty.
Jedziemy z Rolnikiem w piątek wieczorem i od rana w sobotę chcemy pywać, ale gdzie to nie mam pojęcia wydaje mi się że przy SW powinniśmy wybrać chałupy, no ale to on jest szefem wyprawy i to on zadecyduje, mi to obojętne.
Baza Slinga jest na Solarze, po prawej od wjazdu... namiar nalezy brać na flage slingshota powiewającą wysoko i majestatycznie nad dachem przyczepy.
Tel. 503 069 059
Było super!!!
Sobota co prawda bardzo towarzyska, i bardzo dobrze bo wszyscy byli na kacu po imprezie piątkowej, ale za to niedziele to 5-7Bf z zachodu i pływanie od 10 do 18 godziny z małą przerwą na obiad.
Pozdrowienia dla Leeloo i super ekipy slinga czyli dla Max'a,Water'a, Maslav'a no i oczywiście GURU naszego forum Pabl'a no nie zapominając o jego kumplu z warszawy Tomku,też super gość.
Doświadczenie niesamowite, nigdy wcześniej się nie widzieliśmy a już po 10 minutach miałem wrazenie że znam się z nimi od 10 lat.
Jacek D pisze:Było super!!! super ekipy slinga czyli dla Max'a,Water'a, Maslav'a no i oczywiście GURU naszego forum Pabl'a no nie zapominając o jego kumplu z warszawy Tomku,też super gość.
Kurcze widze ze MUSZE sie kiedyś zameldować pod tą dumnie powiewającą flagą i spędzieć miły wieczorek Moge, moge moge ???
Aloha
Ziomy z zachodnich landów - RESPECTA ....
dzieki za pomoc przy wychodzeniu z wody po uszkodzeniu powloki mojej głowy wszystko bedzie ok, będzie tylko blizna.(poprosilam lekarza zeby wyhaftował: KITE...I love this PAIN)
Milo bylo was poznac,...... dobrze, ze nie wszyscy noszą nos w chmurach i nie sa nadęci jak tuba główna...
Dzięki wszystkim wyluzowanym kite'rkom i kite'rom ten sport ma smak.
Buziam