Czesc!
Jestem tutaj nowy, wiec na wstepie sie przedstawie;)
Mieszkam w Poznaniu, studiuje i mam 20 lat ekhem. Uzylem "search'a" i nie znalazlem odpowiedzi na wszystkie meczace mnie pytania, wiec pozwole sobie je zaraz zadac (tzn. zadam je wam heh).
Waze 105kg
Przed zakupem sprzetu na 100% skoncze wczesniej kursy IKO3 wiec mozemy przyjac ze nie bede zupelnie zielony.
Kite - Na poczatek chcialbym kupic cos na polskie wiatry. Mysle o jakims dobrym 20 sqm, np. Cabrinha Nitro albo Naish X4. Do mojej wagi chyba sluszny rozmiar, right? Uprzedzajac wszystkich ktorzy mi odradza latawce o high AR dla poczatkujacego, zdaje sobie sprawe ze nie bedzie latwo. No ale mam zasade, ze jak juz na cos sie wykosztowuje, to lubie jak jest to "pro". A przy tych latawcach w 20sqm mozna sie wykosztowac przyznacie:) Sklaniam sie w kierunku Cabrinha'y a to wszystko przez Recon i dowolny power-lock.
Deska - Su-2 bo dobre bo polskie hehe. Carbon czy tez nie, pozostawie to mojemu portfelowi. Pytanie brzmi nastepujaco - lepsza okaze sie 127cm czy tez 137cm?
Bardzo prosze o konstruktywne uwagi. Pewnie jestem troche skrzywiony, ze chce koniecznie latawce dla "pro" kiterow, no ale mam nadzieje ze zdolacie mnie naprostowac:)
Pozdrawiam!