sorry ze wbijam sie do tematu..
ale chcialbym lipiec na rodos sie wybrac.
jaki hotel byscie polecili zeby nie bylo zadaleko.. i do tego zeby byl przyjemny:)
seek666 pisze:sorry ze wbijam sie do tematu..
ale chcialbym lipiec na rodos sie wybrac.
jaki hotel byscie polecili zeby nie bylo zadaleko.. i do tego zeby byl przyjemny:)
seek666 pisze:Nie wiedziałem nawet że jest możliwość bezpośrednio na spocie
Chciałbym wykupić gotową wycieczke, a nie osobno bilet osobno nocleg także wydaje mi się że tylko poza spotem jest to możliwe.
stiv amoralny pisze:zobacz szedzik'u jaki kierunek fajny nowy... wioska Paje na Zanzibar(wyspa kole Tanzanii, Kenii)a ty się z mojej sympatycznej znajomości z frankfurtu brechtałeś![]()
"Przelot : najlepiej ogarniac przelot na condor.com miedzy godzina 22 a 3 w nocy pojawiaja sie oferty specjalne, gdzie przelot w dwie strony kosztuje okolo 1500zl z tym ze wylot jest z frankfurtu - przelot trwa 10 godzin. Trzeba sie tylko dostac do frankfurtu jakimis tanimi liniami lub pociagiem.
Ja nie wiedzialem o tej opcji i niestety wydalem na bilet 3700zl."
Święty pisze:hejka a możesz wrzucić więcej info o faro? gdzie śpicie itd. Może byśmy dobili do was koło 24, 25 listo...
stiv amoralny pisze:Święty pisze:hejka a możesz wrzucić więcej info o faro? gdzie śpicie itd. Może byśmy dobili do was koło 24, 25 listo...
Na tą chwilę nie mamy jeszcze konkretnego miejsca noclegu wybranego w Faro, ale jest tego o tej porze roku mnóstwo, można od 15 euro ze sniadaniem miec przyzwoity hotel bez rezerwacji wcześniejszej praktycznie.
Napewno wjedziemy szukać czegoś na taką mierzeję przy samym lotnisku Faro(1 km od lotniska) tam wiem, że się kituje, ale też bardzo ciekawe są w tej okolicy plaże i rozlewiska na wschód od Faro w stronę Tavira i tam może będziemy jakiejs kwatery szukać. Tak na oko patrząc na G.Earth to jest tam ze 30 km fajnej plaży plus mnóstwo lagun i wypłyceń.
Z kolei troszkę "w górę" od Faro(ok 80 km) mamy wybrany hotel w miejscowości Lagos, przy rozlewiskach Ria de Alvor i spotach wave Sagres, Carrepeteira czy Borreira .
Odezwij sie do mnie na kom. jak jesteś bliżej zainteresowany.
Jak juz będziemy na miejscu wrzucimy zresztą info na forum.
pozdrawiam
stiv
Chocoo pisze:Witam!
Słuchajcie planuje wyjazd do Nowej Zelandii w październiku 2010. Czy ktoś z was pływał w Auckland/Takapuna lub Mission Bay??? Jakie tam są warunki? Wylatam się tam za wszystkie czasy? ;D A może ktoś z was też planuje taki wyjazd?
pozdrawiam, Chocoo
artekg pisze:Jestem ciekaw kto tak z dnia na dzien zostawi wszystko i pojedzie---ale czemu nie , kazdy pomysl czasami jest warty swieczki, jesli bedzie jakis wyjazd pomiedzy lipcem i sierpniem, chetnie bym wyskoczyl, ale nie z dnia na dzien, czasami trzeba cos zaplanowac
pozdr.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości