Fikus pisze:pogoda może nie zachwyca kolorami ale przynajmniej ma charakter, człowiek musi pomyśleć zanim gdzieś pójdzie w deszcz a nie taka lipcowa beztroska...
Mozesz podac co to za deska na tym filmiku i jaki rozmiar oraz jaki rozmiar latawki?
Fikus pisze:pogoda może nie zachwyca kolorami ale przynajmniej ma charakter, człowiek musi pomyśleć zanim gdzieś pójdzie w deszcz a nie taka lipcowa beztroska...
MichalC pisze:Fikus pisze:idzie kolejny weekend, co sie wypowiedzą analitycy?
Zastanawiam się co by jutro może jechac na berka. Ktos chętny?
KrisIs pisze:MichalC pisze:Fikus pisze:idzie kolejny weekend, co sie wypowiedzą analitycy?
Zastanawiam się co by jutro może jechac na berka. Ktos chętny?
Chyba Bukówka lepsza destynacja.
walo1 pisze:Fikus pisze:pogoda może nie zachwyca kolorami ale przynajmniej ma charakter, człowiek musi pomyśleć zanim gdzieś pójdzie w deszcz a nie taka lipcowa beztroska...
Mozesz podac co to za deska na tym filmiku i jaki rozmiar oraz jaki rozmiar latawki?
nindza pisze:wczoraj w Goerlitz bardzo fajnie wiało więcej niż w progno dzisiaj też widzę będzie więcej
Mikolpa pisze:nindza pisze:wczoraj w Goerlitz bardzo fajnie wiało więcej niż w progno dzisiaj też widzę będzie więcej
No nieeeeea ja założyłem ze będzie mniej
KrisIs pisze:Temperatury 2 cyfrowe na Berku. I coś ma wiać na dniach.
Mikolpa pisze:KrisIs pisze:Temperatury 2 cyfrowe na Berku. I coś ma wiać na dniach.
Ja mogę dopiero w środę i mam nadzieję że prognoza się utrzyma.
KrisIs pisze:Mikolpa pisze:KrisIs pisze:Temperatury 2 cyfrowe na Berku. I coś ma wiać na dniach.
Ja mogę dopiero w środę i mam nadzieję że prognoza się utrzyma.
My też mamy wstępny plan na środę. Co ma się nie utrzymać idzie zima teraz ma wiać i tylko wiać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości