FIFARAFA ROCO BEACH PARTY---------------SOHO----------------

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2005, 15:58

Geez....ale ty przecia kajcisz....a jak bedzie problem to sie na mnie powołaj 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post28 wrz 2005, 16:05

albo deskę weź :lol:

ps. my bierzemy wiaderka, foremki i łopatki :)

Ziomek piszesz się na zabawe w piaskownicy, można by u Ciebie na plaży w sobotę potrenować :lol:

a tak na serio, nie ma czego się obawiać :!: spokojnie wejdziesz do SOHO, chyba ze o 20 będzie na maksa ludzi to może być problem, ale nie ma co gdybać... obaczymy w weekend...

ps. Włodar bedziecie :?:

Awatar użytkownika
Geezer

Post28 wrz 2005, 16:10

sam wypatruje co dziennie ZAPROSZENIA w skrzynce pocztowej, i dupa nic nie ma a wiem ze CI LEPSIEJSZI już maja chyba się załamię jak nie dostane WEJŚCIÓWKI na darmową wyżerkę owoców...

eee tam, wyzerka...
mnie interesuje zeby nikt mi na wejsci nie powiedział: "nie kajcisz - nie wejdzisz" that's all

Awatar użytkownika
Geezer

Post28 wrz 2005, 16:36

Leeloo pisze:Geez....ale ty przecia kajcisz....a jak bedzie problem to sie na mnie powołaj 8) 8) 8)

Skarbie! nie brak mi uroku osobistego, zebym sie musial podpierac Toba. Tak tylko malkontencko sie udzielilem.
BTW zabiore ze soba cala klase bo mam 60 lecie szkoly sredniej.

Włodar
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2005, 16:38

NEY pisze: ps. Włodar bedziecie :?:

Nie wiem jeszcze. Ale pomyślałem, że fajno byłoby zobaczyć tę całą imprę, tak szumnie zapowiadaną. Myślałem przez chwilę, że mam problem bo nie mam odpowiednich rekwizytów, klasyfikujących mnie jako kiciarza, lecz nie kiteboardera. No ale jako pracownik pseudonaukowy jednostki afiliowanej przy instytucie rolnictwa (do końca grudnia, na szczęście), kriejtywny jestem i znajdę jakieś rekwizyty landkitera. Tak więc stwierdziłem, żeby wyglądać wiarygodnie, przyjadę w polarowych spodniach albo takich wytartych spodniach po kolana (do tego sandały - bo tak jak było ciepło jeździłem), polarowej bluzie, kasku, uprzęży z wichardem i bloczkiem. No a żeby się na maxa już uwiarygodnić, to może pod pachę wezmę jeszcze koło od buggy :D

Neyu, ale przynieś to wiadro śliwek co o nim pisałeś, ja jeszcze kompot w słoikach od teściowej zabiorę, zjemy, popijemy, a wtedy to nawet jak DJ Spike nie zagra, to impreza z prawdziwym piardem będzie... :!:

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2005, 16:40

na temat twojego uroku to ja akurat wiem sporo...a jak bedziesz mial za plecami stado dziwnych ludzi to nie wiem czy cie patryk wpusci ;)
kurcze coraz bardziej zaluje ze mnie nie bedzie... mam nadzieje ze morlov juz przygotowal piaskownice na rodos dla mnie :D

Awatar użytkownika
Neykon

Post28 wrz 2005, 16:42

Włodar tylko nie przesadź z tymi gadżetami :) bo ja sobie popijesz to będzie ciężko cię podnieść z piaskownicy ...

a i special 4you wezmę MARMELADE z Brzoskwiń tak by nam ciepłymi Krajami się odbijało :]

ps. ciekawe czy Maciek sie zdziwi jak z wiadrem sliwek wpadniemy 8)

Awatar użytkownika
Geezer

Post28 wrz 2005, 16:59

Leeloo pisze:na temat twojego uroku to ja akurat wiem sporo...a jak bedziesz mial za plecami stado dziwnych ludzi to nie wiem czy cie patryk wpusci ;)
kurcze coraz bardziej zaluje ze mnie nie bedzie... mam nadzieje ze morlov juz przygotowal piaskownice na rodos dla mnie :D

Moja klasa nie jest dziwna. Każdemu życze takiej klasy z LO bo to sa mega fajne ludziska. zartowalem tylko, zostawie ich na "dziku" w operze i sam przydymam. Ale skoro Cie nie bedzie to bede musial jakąś, sympatyczną, towarzystwo przytachać :lol:

Awatar użytkownika
Neykon

Post29 wrz 2005, 08:29

hmmm nie byl bym taki pewien :) emaliowane wiadro moze stanowic realne zagrozenie dla uczestników imprezy...

wiec koniec dyskusji czas klapki odkurzyć, dać do krochmalenia hawajska koszulinę, na Hery brylantynę zapodać i na imprezę się wbijać...

Awatar użytkownika
Neykon

Post30 wrz 2005, 19:07

NO Ludziska KONIEC jęczenia :!: :!: :!:

CZAS NA BIBĘ , wyciagajta swoje lanserskie CIUSZKI Quica, ROXY, BilaBONKA :lol:, CLT na które to zresztą CIĘŻKO ZAROBIONE PIENIĄŻKI RODZICÓW wydaliście...

i uderzajcie na FIFARAFA ROCO BEACH PARTY ...

jest okazja wspólnym gronie pożegnać sezon 05 i powitać NOWE :!: może rok 06 będzie ROKIEM z pod znaku FIFARAFA :idea: :wink:

Awatar użytkownika
Neykon

Post01 paź 2005, 20:30

noc zapowiada sie CIEPLA tak wiec moze uda sie zrobic PIANA PARTY W FONTANNIE NA MONCIAKU :twisted:

podobno impra juz NARASTA :!:

pozdr i do zobaczyska w SOHO

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post01 paź 2005, 20:42

hmm..
wykrakalem: spóźnie się :?
shortów też nie przyodzieję..
ani krótkiej pianki..:roll:
MOKRE :wink:

WYPAS PŁYWANIE zgotowal początek pazdziernika :P :P

ok
do SO HOt :wink:
Ostatnio zmieniony 02 paź 2005, 13:43 przez Ziomek., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Neykon

Post02 paź 2005, 12:17

i po imprezie :(

Ludziska zapodajcie foty :twisted:

Gość

Post02 paź 2005, 13:55

beznadziejna impreza....

olla