Hawaje w Polsce

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Gość

Post18 lis 2004, 09:49

Aloszka!
Załatwilam chlopca dobre warunki:) rzeczywiscie maja Hawaje!:P słoneczko, wiaterek:) takto jest jak sie ma wtyki u tego na górze:P...m@x..jasne ,ze dbam o turystow:P:P:P
pozdrawiam

Agii

Post18 lis 2004, 09:50

wrrr...znowu sie nie zalogowałam:P

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post19 lis 2004, 09:29

No i wykorzystalismy ostatni dzien "wakacji". Widac rzeczywiscie bylo duze wplywy tubylcow u lokalnego guru pogody, bo ruszalismy w wichure i ulewe z Lodzi, a dojezdzajac do Konina powitalo nas piekne sloneczko i klarowna pogoda (thx Agii).
Generalnie wszystko fajnie i pieknie, tylko widac lokalny guru wiatru nie lubi jak mu sie narzeka, ze troche slabo wieje, ze troche mocno, bo zaczal tak krecic i tak szkwalowac (pierwszy raz spotkalem sie ze skokami od 5-7 wezelkow do 30), ze pierwsze proby wskoku z handle passem do wody skonczyly sie awaryjnym ladowaniem i dryfem w kierunku trzcin. No i oczywiscie godzina rozplatywania pysznego spaghetti i kolejna proba... znow dzikie kiteloopy i zwiedzanie trzcin :D
Ale generalnie dzien udany - odwiedzilismy fajna miejscoweczke, z rzeczywiscie cieplejsza woda, poznalismy lokalna gawiedz w osobie Agii i jej brata, no i pomoczylismy sie w gorrrracej wodzie uczac sie na koniec sezonu respektu do sil natury.
Ale jeszcze bankowo do Konina wrocim :jump:

No i pierwszy raz mialem okazje widziec jak wiatr pomiatal windsurfingowcami, bo zawsze myslalem, ze w awaryjnej sytuacji rzucaja zagiel do wody i czekaja na lepsze waruny, a tu pizgal nimi ile wlezie :shock:

Awatar użytkownika
Trusek
Deska: Su2
Latawiec: North Rebel 9 i 12

Post19 lis 2004, 19:05

Następnym razem dajcie znać jak będziecie się wybierać w te strony. Nigdy nie jezdziłem na Pątnów czy tez Gosławice bo tam nigdy nikt nie kajtował, a bynajmniej ja przelatujac tamtędy nigdy nikogo takiego nie widziałem. Najbardziej zatwardziali WS-owcy pływają tam cały rok. Ja wczoraj "latałem" u siebie, warunki podobne bo to tylko 50km.
Pozdro

Agii

Post19 lis 2004, 19:18

Aloszka!!
trusek na bank dadza Ci znac :) poniewaz chcemy sprawic,ze to bedzie raj w Polsce...dla wszystkich surferow :wink: tylko wczesniej musisz sie ze mna ugadac co do pogody :twisted: A w planach jest nawet zorganizowanie jakies fajnej kajtowej imprezki...m@x juz cos tam kombinuje(szalony:P)...takze serdecznie zapraszam:)))

Awatar użytkownika
Trusek
Deska: Su2
Latawiec: North Rebel 9 i 12

Post19 lis 2004, 20:34

Aloha!!!
Dla Mnie pogoda jest "zawsze" :)
Co za "zakończenie i rozpoczęcie" sezonu - wczoraj na wodzie "dzisiaj"na snowbordzie. Muszę czem prendzej zakupić buty bo decha czeka.
Pozdro
Kiedy ta impra? :lol:

Agii

Post19 lis 2004, 20:37

Kiedy tylko chcesz :lol: :twisted:

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post19 lis 2004, 23:25

to tak orientacyjnie ile woda miała stopnii na "Hawajach"?

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”