QBAepp11 pisze:Jutro planuje spakować sprzęt i pojechać gdzieś w poszukiwaniu śniegu. Wstępnie chce odwiedzić Świebodziće i tamtejsze lotnisko. Może ktoś ma jakieś pomysły?
michu_wrc pisze:BajerkaJak to jest z tym lotnichem - może tam nas ktoś pogonić?
patron pisze:Waruneczki - bajka
Zazdrość trochę zżera
(mnie)
QBAepp11 pisze:Co powiecie na wypad do Ramzovej albo Pusty Hill? Z Wrocka chyba najblizej jest do Ramzowej. Kamerka pokazuje ze snieg jest i sie chyba utrzyma do weekendu.A jak by ktos byl w tych miejscach w tygodniu to dajcie cynk jak z warunkami.
bigfoot gt pisze: masz moze informacje jesli chodzi o ramzovą jak wygląda sprawa z wyciągami:)? czy bedą juz czynne
Fikus pisze:elou, powoli spływa śnieg z pól na nizinach, i teraz właśnie pytanko gdzie najbliżej wrocka jest w miarę wysoko jakieś płaskie pole do potrenowania... ramzową i równie oczywiście znam, ale to i daleko niedobrze na szlifowanie podstaw;)
to lotnisko przy świebodzicach wygląda bardzo ok, po drodze mam jeszcze lotnisko Mirosławice, ale pewnie zostały same zmrożone łaty śniegu, w sumie chyba najbliżej góry sowie ok 70km od wro, tylko że dokładnie nie znam tam wystarczająco bezpiecznego i płaskiego poletka do pofikania, a przy wyciągach trochę hardcore...
jadąc drogą 5 na lubawkę widziałem fajne otwarte tereny zarazza dobromierzem, może tam możnaby polatać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości