byc moze temat ten byl juz poruszany ale niestety go na forum nie odnalazlem i w zwiazku z tym pytanie:
czy w oklicy hotelu Blue Horizon w Triandzie mozna plywac na KAJCIE ??
wiem, ze glwonie to praso ale wybieramy sie z rodzinami....

pozdrawiam,
K
KubaD pisze:Witam wszystkich!
byc moze temat ten byl juz poruszany ale niestety go na forum nie odnalazlem i w zwiazku z tym pytanie:
wiem, ze glwonie to praso ale wybieramy sie z rodzinami....i stad takie pytanko, bardzo prosze o info
pozdrawiam,
K
evolutionVIII pisze:KubaD pisze:Witam wszystkich!
wiem, ze glwonie to praso ale wybieramy sie z rodzinami....i stad takie pytanko, bardzo prosze o info
pozdrawiam,
K
Zdecydowanie na kite tylko Praso, ale wypożycz samochód i 30 jesteś na miejscu.
pzdr
KubaD pisze:evolutionVIII pisze:KubaD pisze:Witam wszystkich!
pozdrawiam,
K
Zdecydowanie na kite tylko Praso, ale wypożycz samochód i 30 jesteś na miejscu.
pzdr
to musze przyznac, ze mnie toroche zmartwiles.... wybieramy sie wlasnie w czerwcu duza grupa ( tym razem z rodzinami i dzieciarami ) do tego hotelu i mialem nadzieje ze da sie tam plywac, tym bardziej ze jest tam rowniez baza WS ProCenter. a tak z ciekawosci ile kosztuje wynajecue samochodu i ile km jest na praso ??
K
hahscilojanusz pisze:Witam
wprawdzie zaczynam dopiero z kitem ale od wielu lat płwam na ws.Byłem pare razy ok 1km od tego hotelu w hotelu blue bay-500m od niego jest miejsce do kajtowania.Jak wieje pływało tam zawsze ok 30 kajtów.
Perelka pisze:Tam jest side shore lekko do brzegu wiec jak zlapiesz stopa pod wiatr to bedziesz mial piekna jazde z fala(czesto sie robia) a wtedy zapomnij o prasonisi bo tam bylo dobrze pare lat temu;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości