Nie będę pytał o ciepło, bo raczej poza latem i jesienią nie będę pływał, a lubie ciepełko

Chodzi mi przede wszystkim o wytrzymałość, pękanie, puszczanie szwów, nienaturalne przecieranie itd.
Za wszelkie rady - dzięki!
ALoha

andrzejwodejszo pisze:porównanie jest nie na miejscu, gdyż Majestic to prawie topowy model Mystica - Gooru natomiast to mooocno średnia półka w hierarchii O'Neilla.
Kosa1337 pisze:Czyli mając do wyboru te dwie brać misticją osobiście nie miałem nigdy problemów z wylewaniem się wody nogawkami. Może to wina źle dobranego rozmiaru albo niesymetrycznej budowy ciala:p
wenzel pisze: Oneill nie daje rzepów na nogawki i dlatego woda przedostaje się od dołu . Ja zakładam rzepy innej firmy ( lub pasmanteria ) i nie ma problemu najlepiej 5cm od krawędzi![]()
mazar pisze:wenzel pisze: Oneill nie daje rzepów na nogawki i dlatego woda przedostaje się od dołu . Ja zakładam rzepy innej firmy ( lub pasmanteria ) i nie ma problemu najlepiej 5cm od krawędzi![]()
rzepy niestety nic nie pomogą na słabo klejone łączenia - woda nie wlewa mi się od dołu (zazwyczaj pływam w butach) a przeciska przez łączenia pianki - im głębiej tym ciśnienie bardziej weryfikuje marne GBS ONeilla
w przypadku tego porównania to uważam, że jak się chce mieć coś na dłużej to lepiej dołożyć i kupić coś lepszego niż ONeill, zwłaszcza jak ma niezłe opinie
shoko pisze:mazar pisze: lepiej dołożyć i kupić coś lepszego niż ONeill
co polecasz?
Mikolpa pisze:Coś chyba nie tak było z Twoją pianką. Pisałeś że po okolo roku zaczęła puszczać. Reklamowaleś ją?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości