Znalezione wyniki: 11

Powrót

autor: szunio27
12 maja 2013, 18:31
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Trapezy Liquid Force - miał ktoś ?

Ucząc w pewnej szkółce miałem je do dyspozycji :)
w skrócie: mi bardzo przypadły do gustu, dobrze wykonanie i większość modeli (2011) bardzo wygodna :)
Teraz moja dziewczyna pływa w trapezie LF Bliss i bardzo go sobie chwali :)
autor: bartekk
22 maja 2013, 10:11
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: HP na kiteroomie ..?

Mocno wyrzuć nogi do góry i wtedy zacznij rotację głową,w końcu drążek sam wpadnie do ręki

A jak chcesz się przygotować do pływania odpowiednio, to kup TRX-a, pooglądaj ćwiczenia na YT rozciągające i nie tylko.

Bardzo dużo takie przygotowanie pomaga.

Pozdro
autor: paralizator
22 maja 2013, 14:51
Skocz do forum
Skocz do tematu

Jeżeli nie dołapujesz drugiej ręki to zdecydowanie tak jak kolega powyżej pisał nóżki do góry(możesz sobie zainicjować rotację kopnięciem nogami w górze - do wyczucia) i bardzo szybka rotacja Jeżeli robisz to wolno nigdy nie dołapiesz drugiej łapki. Powodzenia :thumb: Poćwicz sobie bujańce bo one na...
autor: onzo
23 maja 2013, 09:36
Skocz do forum
Skocz do tematu

Jak nie dołapujesz ze zwisu to mogą być 3 sprawy: 1. za małe przyciągnięcie drążka do biodra - jesteś za daleko podczas przełapywania i nie masz opcji sięgnąć - rozwiązanie: ćwiczyć triceps i plecy - seria podciągnięć 3x10 codziennie da efekty ;) 2. Nie pomagasz nogami a to powoduje, że biodra zosta...
autor: tarifa4you
25 maja 2013, 13:26
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: TARIFA

Forum w założeniu powinno być kopalnią wiedzy i informacji a nie kabaretem i miejscem do naśmiewania się z innych przez z kolesi klepiących z nudów w klawiaturę. Bardzo duża ilość osób przegląda to forum, duża część z nich chciała by coś mądrego napisać ale krótko mówiąc – boi się bo zaraz zaczną si...
autor: bartekk
26 cze 2013, 13:26
Skocz do forum
Skocz do tematu

nogi u góry głowa na dole w momencie puszczenia drążka, pamiętaj o rotacji głową - barkami i siądzie na 100%
autor: stiv amoralny
09 lip 2013, 12:17
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Watek egipski a termika

Do tego w swoich analizach bierz pod uwage zawsze kierunek wiatru. termika w skrócie działa w egipcie (m.czerwone) dobrze, jesli wiatr "schodzi" z płn, płn/zach kierunków. To jest w zasadzie jedyny "normalny" kierunek w basenie morza czerwonego. Wtedy nawet przy małej wartości w ...
autor: surfbabe
27 sie 2013, 13:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Gokova - Turcja, ktoś z Was testował?

obiecałam kilka słów podsumowania... wrzucam też kilka fotek ilustrujących okolicę (niestety zrobionych telefonem). zatoka Gokovy: http://helensprings.nazwa.pl/SZUFLADA/Gokova/bay.jpg czy: https://maps.google.com/maps?q=gokova&hl=pl&ie=UTF8&ll=37.034488,28.315372&spn=0.05495,0.077162...
autor: maliniak
23 maja 2014, 08:11
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: RPM 2011, a RPM 2012 ?

Hej, co sądzicie - lepiej dolożyc pare stówek i miec RPM 2012, czy zaoszczedzic i miec z 2011? Czuc róznice wartą ekstra kasy, czy to tylko "markieting"? A moze w ogole 2011? (słyszalem ze lepiej wstaje z wody :doh: ) Pozdr 2011 i 2012 nie mają różnic konstrukcyjnych. Tylko kolorystyka i ...
autor: onzo
18 cze 2014, 10:36
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Sardynia Mistral & all kind of boards [czerwiec 2014]

Na zachętę to zdjęcie które mnie rozwala jak na nie patrzę ;) Idealna miejscówka na surfa http://imageshack.com/a/img842/7982/wrsc.jpg hehe - też tam byłem, ale akurat nic nie wiało, a fale były interesujące. Myślę, że jak wieje to trzeba przetestować. Czyli podobnie jak mnie - Tobie też prognozy s...
autor: zaq
23 cze 2014, 17:56
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Sardynia Mistral & all kind of boards [czerwiec 2014]

Hej, Wracam do mojej relacji po kilku dniach pływania w Rewie i na półwyspie. Boże Ciało jak zawsze wiatr - daje radę! Skatowany jestem trochę ale coś napisze http://imageshack.com/a/img843/9595/mwsrb.jpg Transport: Leciałem Rayanem. Specyficzne linie lotnicze, niby tanie a jak cokolwiek więcej baga...