http://www.kiteforum.com/viewtopic.php? ... 9&p=601366
Pojawiły się zdjęcia nowego Rebela.
Z głównych zmian to tuba na środku, nowy bar ze zmniejszonym bezpiecznikiem.
Jak dojadą i potestujemy to damy znać.
pozdrawiam
przemass pisze:Kurczę, a mi się wydawało że pomysł z brakiem tuby środkowej ma swój sens, a wygląda na to że kolejna ściema marketingowa poszłaTrzeba było "uraczyć" klienta czymś nowym na jeden sezon
Ciekawe jak pójdzie dalej ewolucja innego znanego kajta z tym pomysłem?
Wszystko fajnie, kajty przyjemnie zachowują się w powietrzu, szkoda tylko problemów z jakością, zarówno w rebelu, jak w evo. Miejmy nadzieję że zostanie to poprawione.
evolutionVIII pisze:przemass pisze:Kurczę... szkoda tylko problemów z jakością, zarówno w rebelu, jak w evo. Miejmy nadzieję że zostanie to poprawione.
a jakie problemy z jakością Rebela w tym roku?
maniek1975 pisze:nie polecam rebela 7m 2008 dwa rozpadły się podczas pierwszego pływania.Z 9 m było juz lepiej. Fajny był rebel 2007 10m.
Ziomek. pisze:evolutionVIII pisze:przemass pisze:Kurczę... szkoda tylko problemów z jakością, zarówno w rebelu, jak w evo. Miejmy nadzieję że zostanie to poprawione.
a jakie problemy z jakością Rebela w tym roku?
niezmienne...?maniek1975 pisze:nie polecam rebela 7m 2008 dwa rozpadły się podczas pierwszego pływania.Z 9 m było juz lepiej. Fajny był rebel 2007 10m.
-------> http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic ... c&start=15
pzdr
evolutionVIII pisze:Niezmienne problemy to ty masz ze sobą.
evolutionVIII pisze:I jeszcze ta głowna tuba jakos tak dziwnie szyta, czy to się nie rozleci ?
Pilar pisze:evolutionVIII pisze:I jeszcze ta głowna tuba jakos tak dziwnie szyta, czy to się nie rozleci ?
niezłe promo dystrybutora
![]()
![]()
przemass pisze:Pilar pisze:evolutionVIII pisze:I jeszcze ta głowna tuba jakos tak dziwnie szyta, czy to się nie rozleci ?
niezłe promo dystrybutora
![]()
![]()
To to się może nie rozleci![]()
Ja w takim razie może rozwinę temat...Pracuję w szkole opartej na Beście i Norcie, ostatnio z powodów ... cenowych ... głównie na Norcie. Spośród WSZYSTKICH EVO które mamy:
- wszystkie miały problemy z komorami poprzecznymi
- cam battens które przecierają szwy mocowania tak że wyjmujemy je i uczymy...bez nich![]()
- szwy na brytach w 3 latawcach w ciągu miesiąca puściły co skutkowało jak wiemy w mało przyjemnych rozdarciach...Do tego dystrybutor stwierdził...że być może mieliśmy pechowe latawce![]()
Rebele:
- podobny problem ze szwami
- ostatnio jeden został wyjęty z worka i podczas pompowania okazało się że...ma dziurę w tubie poprzecznej ( nowy kite i balon ).![]()
A guroo latają i latają...aż mnie to dziwi, bo tak jak tu latawce dostają w d... bije wszelkie rekordy
Nic dziwnego że menager myśli o powrocie do besta...
Obiektywnie muszę napisać że bardzo fajnie się uczy na EVO, Rebel jest dobrym latawcem freeride, a Vegas to C shape z pierwszej trójki ale...evo i rebela ani do szkółki ani do długotrwałego użytkowania raczej bym nie kupił.
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości