Ankieta SU-2 Zapraszam

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.

Jaką deskę Su 2 na 2011 chciałbyś mieć ?

Prorider classic
10
24%
Prorider bamboo
9
21%
Freestyler clasic
2
5%
Freestyler bamboo
3
7%
Big-foot classic
3
7%
Muszę najpierw je przetestować
7
17%
Zależy od ceny
4
10%
Jak zejdzie lód to pomyślę
4
10%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post15 sty 2011, 21:18

fani tez cie pozdrawiaja :lol:

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post16 sty 2011, 21:37

Kolego, ale czemu zniszczyłeś, zdemolowałeś, rozbiłeś, zrujnowałeś wręcz tak piękny wątek? Przynajmniej - SZCZERY...była to najlepsza ankieta ( ta pierwsza ;)) o sprzęcie jaką TU widziałem :idea: :!:

Pomimo, że z uporem godnym lepszej sprawy wracasz do programu poprawności kiteforumowej, moja odp. ( jeśli mogę ) brzmi "żadną" i ankieta nie miała na to wpływu ;)

Żeby być DO KOŃCA obiektywnym uważam że z modeli SU2 bamboo jest bardzo spoko deską i być może w innym rozmiarze...

traszka

Post16 sty 2011, 22:07

Ankieta cudowna.
Jak się komuś nie podoba to niech nie wypełnia
Nik tu nikogo pod pistoletem nie trzyma, ja tu jestem z prawdziwa przyjemnością

Tak trzymać :thumbsup:
sister

Cwiek
Kontaktowanie:

Post16 sty 2011, 22:09

Hej ;) .

Tworząc tą ankietę na szybkiego potraktowałem odpowiedź "żadna" jak formę żartobliwą .

Ta odpowiedź nic nie daję . Bo jeśli cię interesuję odpowiedź "żadna" to po prostu nie głosuj .

Ja osobiście nie wyrażam opinii na temat czegoś jeśli nie spróbowałem ... Widocznie mentalność w Polsce jest inna .

Dlatego odpowiedź muszę przetestować deskę jest wyjściem .

Pozdrawiam Kolegę Serdecznie :)

Awatar użytkownika
slawek
Postawił piwka: 18 razy
Kontaktowanie:

Post16 sty 2011, 22:57

hmm, a nie usunales odpowiedzi 'zadnej' dlatego, ze wiekszosc ludzi na to glosowala i zorientowales sie, ze strzeliles sobie w kolano? ja wybralem odpowiedz 'zadnej'. Mysle, ze takie nieobiektywne ankiety nie powinny sie znajdowac w dziale recenzje i dlatego zglaszam temat jako spam. I lepiej by bylo dla firmy su-dwa, zeby caly ten watek wyladowal w smietniku. Nie wiem czy jestes zwiazany zawodowo z ta firma ale jesli tak to bym na twoim miejscu popelnil sepuku.

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post17 sty 2011, 08:46

popelnil sepuku.

lepej popelnij se kupe bo zbyt dlugo trzymasz chyba ze to sprawa zycia lub smierci :doh:

Ps chyba autor ma prawo zmieniac dowolnie swoj post . Nie pomyslales ze ankieta moze byc skierowana do zadowolonych uzytkownikow su2 i tych co sie jeszcze zastanawiaja? Mi sie podoba ankieta ,nie interesuje mnie ile osob nie wybierze su2 z tego roku nie probujac ich. Ich sprawa ze nie chca nawet sprobowac imho najlepszych desek na swiecie :roll:
Ostatnio zmieniony 17 sty 2011, 09:00 przez rolnik, łącznie zmieniany 1 raz.

Cwiek
Kontaktowanie:

Post17 sty 2011, 08:59

Drogi Sławku.

Z twoich postów wnioskuję że ta ankieta leży ci na sercu

Może być ta ankieta usunięta lub przeniesiona do Śmietnika ( nie wiem jak to jest ...)

Gdyż o ilości sprzedanych desek i osób z nich zadowolonych . Zadecyduje ich jakość , właściwości oraz dobra cena .

Nie wyniki jakiegoś głosowania ....

Lecz jeśli ankieta nie będzie usunięta to serdecznie zapraszam do głosowania .

Pozdrawiam Kite forumowiczów i Fanów SU-2

Awatar użytkownika
luzszymon
Deska: NHP '11
Latawiec: C4/Catalyst
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post17 sty 2011, 10:57

Nie widzę nic złego w tej ankiecie, sam wziąłem w niej udział. Może doświadczeni "zawodnicy" mają już swoje ulubione firmy, z tych lub innych powodów jednak jest to ankieta o Su-2, więc opcja żadna ma się do tego nijak. Imo dobrze ,że została usunięta. Te ankiety nie mają jakiegoś mega celu poza tym ,że "coś sobie można sprawdzić". Na 2011 jeszcze nie pływałem, kumpla 2010 jeszcze nie odpalane bo zastała nas zima ale chętnie bym te deski obadał (co zaznaczyłem w ankiecie) i to po części dlatego ,że w tym roku wyglądają (w moim przekonaniu) zajebiście. Jak dla mnie temat na :thumb:

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post17 sty 2011, 14:34

przemass pisze:Kolego, ale czemu zniszczyłeś, zdemolowałeś, rozbiłeś, zrujnowałeś wręcz tak piękny wątek? Przynajmniej - SZCZERY...była to najlepsza ankieta ( ta pierwsza ;)) o sprzęcie jaką TU widziałem :idea: :!:

Zgadzam się z przemassem :thumb:
Za drugim razem zagłosowałem w sumie to sam nie wiem czemu mimo tego że byłem zniesmaczony taką praktyką.
3-cią ankietę osobiście odebrałem już jako brak szacunku dla wszystkich, którzy oddali swój głos.
Oczywiście nie głosowałem i już nie interesują mnie te wyniki oraz nieprzekonowujące wyjaśnienia autora - jeśli to był żart to wyjątkowo się nie udał - tak to odbieram.

Czy myślicie, aby może uniemożliwić poprawiania zapytań ankiety w momencie oddania pierwszego głosu na daną opcję :?:

PS.Rolnik - oczywiście każdy może edytowac swój post ile razy mu sie będzie podobać. Jednakże publiczna ankieta nie jest własnością autora lecz wszystkich którzy oddali swój głos. Autor może korzystać z jej wyników, analizowac je wzdłuzi wszerz, komentować ale nie usuwać niewygodnych dla niego punktów :idea:
Zauważ jeszcze jedną rzecz dotyczącą edycji własnych postów. Zdarzało mi się brać udział w ciekawych dyskusjach, gdzie ktoś usuwał lub edytował własne złe argumenty lub zwykłe pomówienia, na które padały riposty innych użytkowników. Usunięcie tych bzdurek zmieniało zupełnie sens całej płomiennej dyskusji oraz wybielało "winnych". Dlatego warto stosować w takich sytuacjach trik polegający na cytowaniu całej wypowiedzi "podejrzanego" w celu dowodowym. "Podejrzany" nie ma możliowści edycji własnych zacytowanych wypowiedzi - zgadza się? Podobnie powinno byc z ankietami :idea:

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post17 sty 2011, 16:28

BraCuru pisze:
Czy myślicie, aby może uniemożliwić poprawiania zapytań ankiety w momencie oddania pierwszego głosu na daną opcję :?:

Oczywiście!

co do samej ankiety:

- jeśli dajesz opcję "wszystkie" a nie dajesz opcji "żadnej" - jesteś nieobiektywny
- jeśli tworzysz ankietę tylko w celu wyrażenia "poparcia" dla firmy - jesteś nieobiektywny

Założenie że nie testowałem desek i sugerowanie mojej niechęci do nich mija się z drugą częścią mojego postu.

Warto pomyśleć dobrze zanim się coś napisze na publicznym forum...bo efekt może być odwrotny od zamierzonego ;)

Pozdrawiam bez spiny - siostrę rownież :)

Cwiek
Kontaktowanie:

Post17 sty 2011, 17:25

Heheh

Zero spiny .

Ps. Każda zmiana ankiety = start od nowa ankiety .

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post17 sty 2011, 18:39

śmiesznie tu jest :wink:

Jurgen
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post17 sty 2011, 18:49

Pinio pisze:śmiesznie tu jest :wink:

Musisz teraz w podpisie sobie umieścić:

Ps. Każda zmiana ankiety = start od nowa ankiety .

:thumb: :wink:

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post17 sty 2011, 18:50

dzień świstaka :lol:

Cwiek
Kontaktowanie:

Post17 sty 2011, 20:45

Śmiech to zdrowie ...

Jak można zrobić podpis ?