Ok , zastanówcie sie czy działała poprawnie ? miala pokazywac trackin co 10 minut czy pokazywała ? Spotem zainteresowałem się rok temu , z firmą KOJAR kontaktowałem sie 3, 2 , 1 mies przed wypozyczeniem . Nie dostałem żadnych dyrektyw od pracowników na "przerejestrowanie " Rozmawiałem też z europejskim przedstawicielem powiedział ze TAKIE praktyki z "pozyczaniem " sie nie praktykuje . Poza tym jak koleczy od rescue dzwonili do firmy ok 16 w piatek .Powiedzieli że ...kończa prace i ida do domu . telefony milczały.
Potem szef firmy Jarosław Piotrowski chwalił sie w TVN jak to uratował tego ... co nie umie posługiwac sie 2 przyciskami ...żenada.
Poza tym jak koleczy od rescue dzwonili do firmy ok 16 w piatek .Powiedzieli że ...kończa prace i ida do domu . telefony milczały.
miala pokazywac trackin co 10 minut czy pokazywała ?
KORJAR pisze:miala pokazywac trackin co 10 minut czy pokazywała ?
nie pokazywała... ale za to używał Pan opcji "Check in OK" a instrukcja obsługi, strona 11 (z 16) jest napisane wyraźnie:
"SPOT check musi być nieaktywne, aby mogło działa SPOT casting" (dop autora: co 10 minut wysłanie)
Proste? Oczywiście. Instrukcja obsługi przycisków składa się z 4 stron, z czego 30% to obrazki... warto się zapoznać, zanim zacznie się publicznie wypowiadać tego typu słowa. Można też zawsze zapytać nas o ewentualne wątpliwości. Wszystkie wyjaśnię.
przeciez byl 911 sygnal i mimo to nie wysyłało co 10min.
march_in pisze:Ja mam takie pytanie, jak ma sie ten wstawiony link z wypowiedzia janka do tych pytan zadanych tutaj? Jesli janku nie chcesz nam odpowiadac to napisz nam to.
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:już coś tm jest u "góry " wkrótce filmik z całą opowieścią na mojej stronie . Pozdro , Janek
unhooked pisze:march_in pisze:Ja mam takie pytanie, jak ma sie ten wstawiony link z wypowiedzia janka do tych pytan zadanych tutaj? Jesli janku nie chcesz nam odpowiadac to napisz nam to.
Moze warto sie zapoznac z pierwszym postem w tym watku??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości