don Komorro pisze:w sumie to pływałem na 555 137 09r i to był najlepszy rozmiar dechy i chyba najlepsza denia jaka miałem na nogach ....
W porównaniu do Twojej starej dechy to każda dobra ....

don Komorro pisze:w sumie to pływałem na 555 137 09r i to był najlepszy rozmiar dechy i chyba najlepsza denia jaka miałem na nogach ....
chory83 pisze:Cześć zrobiłem IKO II i chciałbym na ten sezon zakupić własny sprzęt.
Mam 85kg, głównie będę pływał na zatoce (chałupy6), ewentualnie jeziora (zalew zegrzyński koło warszawy).
Zastanawiam się nad:
KITE: http://www.kiteshop.pl/Sklep/Kite/products_id/264/ + bar 45
Jurgen pisze:W porównaniu do Twojej starej dechy to każda dobra ....Tak je lubiłeś że aż dwie zgubiłeś
Maniek pisze:Witam, szukam jakiejś padliny do 1000zł (12m bow)
i klarują mi się nasępujące oferty
Takoon Nowa 2006r,
Slingshoot Link 07
Wiem że nie cieszą się najlepszymi opiniami, ale mi naprawde chodzi o byle jakie "ciągnidło":) nie za szybkie.. niezbyt delikatne.. który byście polecili?
Maniek pisze:Witam, szukam jakiejś padliny do 1000zł (12m bow)
i klarują mi się nasępujące oferty
Takoon Nowa 2006r,
Slingshoot Link 07
Wiem że nie cieszą się najlepszymi opiniami, ale mi naprawde chodzi o byle jakie "ciągnidło":) nie za szybkie.. niezbyt delikatne.. który byście polecili?
sheriff.kupp pisze:Panie i Panowie.
Dane:
82 KGS
Rookie
ozone 9
ZAgranica
Jaką zabrać deskę?
Przeczytałem:
Waga ridera (kg): 75-90
Rozmiar KITE (m2): SILNOWIATROWY (w każdy razie tak zakładam) : 8-9
Rozmiar Deski: >128x38 lub <132x42 Chodzi mi o to LUB?
Zakładam że na początek większą? W takim razie czy wogóle kupic czy raczej wynająć?
Na tym etapie potrzebuję JASNEJ odpowiedzi.
Z góry dziękuję
A dziewczyny mówią że rozmiar się nie liczy. No jak nie, jak tak?
Nomercy pisze:orb - do twojej wagi zastanowilbym sie nad rozmiarami o nr mniejszymi
tzn. 8 i 12 ew 7 i 11
a co do tego ze Nobile jest polską marką i bedzie latwiej z reklamacjami lub naprawami, hmm... raczej ta opcje bralbym pod uwage jako jedna z ostatnich
![]()
![]()
![]()
Rynek jest tak specyficzny ze w zasadzie kazdy liczacy sie producent zalatwia takie rzeczy bezproblemowo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości