kospel pisze:Czy na tym forum jest ktos kto wazy ponad 90kg? przeczytalem juz NO PRAWIE wszystko i wszscy jak lecialo(wiekszosc) a to 74 a to 76kg itd.ja waze 94 i moze mi ktos doradzic jaki kite moge sobie zakupic do takiej wagi ,wiem ze juz powienien byc to BOW na poczatek no i chodzi o deske jaki rozmiar (mysle ze za wszystko wydalbym ok 1000E niech bedzie 4000zl), pytam dlatego bo jak sie trafi jakas okazja to bym sobie kupil jeszcze przed kursem a nie wierze w to ze za rok czy dwa juz bede taaaaakim doswiadczonym kite'm ze bede potrzebowal latawka dla profesjonalisty (chyba kazdy no prawie kazdy moze to o sobie powiedziec zwlaszcza w polsce gdzie sezon jednak jest krotszy i okazji do nauki jest mniej )pozdro i dzieki za odp
Kuba Gdynia pisze: Zarzucilem jakas tam diete, inne odzywianie-nieco cwiczen(bez ktorych moim zdaniem sie nie obejdziesz:D) i...nie ma bata...tracisz na wadze ekspresowo.
...
Nie i nie daj sie... ja mialem podobne obawy,ale nie ma co:)
To sport dla kazdego!
kospel pisze:dzieki za slowa otuchy hehehehe wiem wiem nie bedzie zle lapalem sie juz pary rzeczy w zyciu wiec wiem ze zeby sie nauczyc chodzic trzeba sie najpierw przewrocic
Kuba Gdynia pisze: Zarzucilem jakas tam diete, inne odzywianie-nieco cwiczen(bez ktorych moim zdaniem sie nie obejdziesz:D) i...nie ma bata...tracisz na wadze ekspresowo.
...
Nie i nie daj sie... ja mialem podobne obawy,ale nie ma co:)
To sport dla kazdego!
jesli chodzi o moja sprawnosc fizyczna to nie narzekam ,wazac 95 kg nie musz miec przeciez wielkiego brzucha heheehechoc jestem swiadom ze zawsze pracuja inne partie miesni jak sie robi cosik nowego wiem , mam nadzieje ze silka i pare lat na rowerze cos mi pomoze
![]()
no ale w dalszym ciagu czekam na konkretne propozycje, myslicie ze Venom II 16m2 bedzie dla mnie dobry ??
http://www.powerkiteshop.pl/podstrona.p ... duct_id=56
kospel pisze:hehehe chcialbym zobaczyc w jakim stanie jest te TWoje az 104 kg![]()
![]()
![]()
skwarek pisze:przyłączam sie do klubu ciężarowców -moja waga wącha sie miedzy 100 a 90.da sie popływać .Ja mam 14 cabrinke bowa i planuje dokupić 9 i bedzie si.
zielwandam pisze:W nie najgorszym, nie najgorszym
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości