Koniec kłopotu z poplątanymi linkami ;)

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
kukems
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post29 lip 2007, 23:11

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post30 lip 2007, 00:40

wydaje sie to być fajnym patentem...

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post30 lip 2007, 10:09

nienajgorszy patent ale tak czy siak jak Ci się poplątały to pomoże CI to tylko tyle ze bedziesz miał 2 rece do rozplątywania bo skrecone linki i tak trzeba będzie rozkręcać :) na to nie mam mocnych.
Lepszym patentem byłby grzebyk z 4-5 zębami zakończonymi supełkami/pętelkami zależy od kite'a

Kod: Zaznacz cały

po odpięciu linek od kite'a przypiąłbyś je do grzebyka i optem przy rozwijaniu baru nic nie ma prawa być poplątane - chyba ze robisz to mocno niechlujnie (zwijasz linki znaczy się)

A ja nie odpinam bo mam 1 latawiec i jeden bar :) i tez mi się nic nie plącze :)

Awatar użytkownika
DISKORELAKS
Deska: DUOTONE PROWAM 5'10
Latawiec: Switch Element 6
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post31 lip 2007, 08:17

Myśle że wystarczy pamietać o tym aby w wodzie nie odpinać linek. Widziałem takich co zostawiali bar w wodzie ( a wtedy na taki mętlik to można śledzia w bałtyku chwycić) a kajta wyrzucali na brzeg. Potem niesety nad tym metlikiem siedzieli godzinkami przy browarku z różnym skutkiem...hehehe

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post31 lip 2007, 08:57

DISKORELAKS pisze:Potem niesety nad tym metlikiem siedzieli godzinkami przy browarku z różnym skutkiem...hehehe

A to o TO chodzi z tym odpinaniem baru - odpinamy barek lineczki się placzą a potem się tłumaczymy drugiej lepszej połowie ze jak się rozplątuje linki przy browarku to łatwiej idzie bo człowiek spokojniejszy - nie ku..wi tyle i wogóle można się zrelaksowac taką robótką :)

teraz to i ja zacznę odpinać ;)

Gość

Post31 lip 2007, 10:25

Może zróbmy z tego IKO Level 4 ;) Po dobrym pływanku nauczmy kursantów jak się pozbyć się drzewa w lesie;)

I będzie....Odpinaj, odpinaj, jak chcesz iśc na browara;p

Wróć do „Offtopic”