przemass pisze:Ja spróbowałem innego patentu kręcenia - postaram się wrzucić na dniach
Mam nadzieję, że nie wpadłeś na to samo co ja

Mam zajefajny pomysł ale wciąż brakuje warunków i dobrego rajdera - Junior wyemigrował na Rodos.
przemass pisze:Ja spróbowałem innego patentu kręcenia - postaram się wrzucić na dniach
BraCuru pisze: Wybaczcie jeśli się powtórzę:
BraCuru pisze:Mam nadzieję, że nie wpadłeś na to samo co jaJeśli tak to podetnę sobie żyły
![]()
przemass pisze:tzn......Jazda za, przed i nad ?
![]()
andrek pisze:czy video z reklamą sponsorów na końcu to nadal amatorszczyzna ?....nie szukam zaczepki tylko tak z ciekawości pytam gdzie granica między amator a pro??:!:
BraCuru pisze:A jak Ty sądzisz? Emotikona "rączki" podpowiada, że wolałbyś powstrzymać umieszczanie tutaj dalszych filmików wymieniających sponsorów. Zgadza się?
andrek pisze:no tego się obawiałem, że zepniesz "na swój sposób". Skoro pytam Ciebie, jak założyciela tego postu, o coś to nie po to by w odpowiedzi usłyszeć to samo pytanie![]()
...a moim skromnym zdaniem amatorka kończy się tam gdzie zaczynamy czerpać wymierne korzyści finansowe lub/i materialne z tego co robimy, mało tego świadomie robimy tego coraz więcej w celu uzyskania dalszych korzyści.
BraCuru pisze:PS. Nie jestem autorem tego wątku![]()
BraCuru pisze:Wg mnie Hand mówi: "STOP takim praktykom", "Nie rób tego więcej" ... podobnie jak NAUGHTY ale z mniejszym akcentem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości