Petycja: Proszę o poparcie, mój nick został zablokowany !

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post28 mar 2006, 11:45

Jak Pablo będzie blokował wszystkie IP Cubano to niedługo w kraju zabraknie komputerów do przeglądania KF

a tak poza tym to mocno nie przeszkadzał, jeste za - ale faktycznie mozna by coś wymyślić żeby był filterek jakiś na wypowiedzi niechcianych forumowiczów (ciekawe ile osób by mnie zablokowało :twisted: )

Awatar użytkownika
kristofer

Post28 mar 2006, 12:41

Nie chciałem wypowiadać sie na Twój temat, ale moja bierność zaczyna mnie irytować bardziej niż Twoje posty.

Zaczynałem się cieszyć, bo od paru dni znów na kf było normalnie.

Prawde mówiąc to za sprawą kubanskiego maniaka ponownie zaczyna sie psuc i chyba jedynym wyjsciem jest ignorowanie.
Blokowanie IP, nicków nic tu nie pomoze, bo gdziekolwiek znajdzie komputer z netem to bedzie mial inne IP, nowy nick. Ponownie bedzie smarował posty z charakterystycznym dla odrzuconego, szukającego akceptacji i zrozumienia dla swojej mizernej twórczości dorosłego bachorzyska.

Dobra rada: zacznij być CZŁOWIEKEM a nie WRZODEM NA DUPIE.

Ney - wszyscy wiedzą ze sympatyzujesz z fafirafi, wiec daj sobie na luz. Od roku ciągle jedno i to samo. Jakieś paranoidalne bzdury. Gdyby życie było jak mortal kombat zrobiłbym potrójne kombo z wyrwaniem kregosłupa :). Moze wówczas by sie jemu poprawiło w "głowie". Niestety zycie to nie mortal kombat ani doom, a ja nie uzywam przemocy do persfadowania mojej racji :).

Nie wiem, moze na real'u jestes w porzo, ale to co tutaj wyprawiasz i ilość błota rzuconego w Ciebie przez innych forumowiczów powoduje, iż zaczynam sie na SERIO zastanawiać czy z Tobą jest wszystko OK.

Kolego, pewnie miałeś trudne dzieciństwo. bo sprawia Ci ogromną satysfakcje prowokowanie i zaczepianie.

Załóż sobie jakiś blog i tam sie uskuteczniaj. Z biegiem czasu znajdziesz podobne dusze do Twojej. Zrozumiecie sie nawzajem i bedzie tricky, dżezi, lub jak wolisz ...

Prosze nie narzucaj sie innym jezeli tego nie chcą.

elCubano

Post28 mar 2006, 12:44

kristofer pisze:Nie chciałem wypowiadać sie na Twój temat, ale moja bierność zaczyna mnie irytować bardziej niż Twoje posty.

Zaczynałem się cieszyć, bo od paru dni znów na kf było normalnie.

Prawde mówiąc to za sprawą kubanskiego maniaka ponownie zaczyna sie psuc i chyba jedynym wyjsciem jest ignorowanie.
Blokowanie IP, nicków nic tu nie pomoze, bo gdziekolwiek znajdzie komputer z netem to bedzie mial inne IP, nowy nick. Ponownie bedzie smarował posty z charakterystycznym dla odrzuconego, szukającego akceptacji i zrozumienia dla swojej mizernej twórczości dorosłego bachorzyska.

Dobra rada: zacznij być CZŁOWIEKEM a nie WRZODEM NA DUPIE.

Ney - wszyscy wiedzą ze sympatyzujesz z fafirafi, wiec daj sobie na luz. Od roku ciągle jedno i to samo. Jakieś paranoidalne bzdury. Gdyby życie było jak mortal kombat zrobiłbym potrójne kombo z wyrwaniem kregosłupa :). Moze wówczas by sie jemu poprawiło w "głowie". Niestety zycie to nie mortal kombat ani doom, a ja nie uzywam przemocy do persfadowania mojej racji :).

Nie wiem, moze na real'u jestes w porzo, ale to co tutaj wyprawiasz i ilość błota rzuconego w Ciebie przez innych forumowiczów powoduje, iż zaczynam sie na SERIO zastanawiać czy z Tobą jest wszystko OK.

Kolego, pewnie miałeś trudne dzieciństwo. bo sprawia Ci ogromną satysfakcje prowokowanie i zaczepianie.

Załóż sobie jakiś blog i tam sie uskuteczniaj. Z biegiem czasu znajdziesz podobne dusze do Twojej. Zrozumiecie sie nawzajem i bedzie tricky, dżezi, lub jak wolisz ...

Prosze nie narzucaj sie innym jezeli tego nie chcą.

Dobrze.

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej

Post28 mar 2006, 13:29

kristofer pisze:Ney - wszyscy wiedzą ze sympatyzujesz z fafirafi, wiec daj sobie na luz.

nie jestes ani moim ojcem tymbardziej kumplem by mowic mi co mam robic :idea:

co do sympati z fifarafa to sie mylisz, ale co ja bede tlumaczyl, wielu przypisywalo mi niejedno...

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Kontaktowanie:

Post28 mar 2006, 14:57

Czytam forum codziennie, zaglądam kilka razy dziennie. Fakt, jak ktos zagląda raz na tydzień to się może przerazić ogromem odkopanych postów i nickiem ich autora. Ale czy to tak ciężko to ignorować. Co was tak denerwuje? Ilość tekstu?(ja daję rade przeczytać bez zmęczenia się), czy treść? czy to że tekst powinien znaleźc się w off-topicu? A przecież jak się tak wkurzacie to nic nie pomaga, blokownie pomaga to może odrobina ignorancji pomoże. Tak wiem że to nie jest metoda i zaraz mi zaczniecie zwracać uwagę. Ale moje zdanie jest takie - mi nie przeszkadza-nikt mi sie każe czytać moge jego wypowiedzi pominąc jednym ruchem kółka od myszki - czy to takie trudne. Uwierzcie mi że nie. A cubano czasami ma dobre puenty :)

elCubano

Post28 mar 2006, 16:37

zgred pisze:Czytam forum codziennie, zaglądam kilka razy dziennie. Fakt, jak ktos zagląda raz na tydzień to się może przerazić ogromem odkopanych postów i nickiem ich autora. Ale czy to tak ciężko to ignorować. Co was tak denerwuje? Ilość tekstu?(ja daję rade przeczytać bez zmęczenia się), czy treść? czy to że tekst powinien znaleźc się w off-topicu? A przecież jak się tak wkurzacie to nic nie pomaga, blokownie pomaga to może odrobina ignorancji pomoże. Tak wiem że to nie jest metoda i zaraz mi zaczniecie zwracać uwagę. Ale moje zdanie jest takie - mi nie przeszkadza-nikt mi sie każe czytać moge jego wypowiedzi pominąc jednym ruchem kółka od myszki - czy to takie trudne. Uwierzcie mi że nie. A cubano czasami ma dobre puenty :)

Nie wiem jak mam dziękować.

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post28 mar 2006, 18:35

Cubano, petycje na niewiele się zdadzą jeżeli tak na prawdę nic nie wskazuje na to żebyś zrozumiał dlaczego zostałeś zbanowany...

PNG ergo Fifarafa

Post02 kwie 2006, 16:01

Zrozumiałem!

Będe grzeczny.

PNG ergo Fifarafa

Post04 kwie 2006, 09:41

Narasta.

Drogi Panie Adminie !

Ponownie proszę o odblokowanie mojego nicka i pięciu komputerów.

PNG ergo Fifarafa

Post07 kwie 2006, 17:36

Lipa.

Petycja pozostaje bez echa.

Co robić?

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post07 kwie 2006, 17:49

PNG ergo Fifarafa pisze:Co robić?

Czekać cierpliwie a może kiedyś nastąpi ten dzień...

PNG ergo Fifarafa

Post09 kwie 2006, 12:59

Pablo pisze:
PNG ergo Fifarafa pisze:Co robić?

Czekać cierpliwie a może kiedyś nastąpi ten dzień...

Wiara czyni cuda.

Cateto

Post09 kwie 2006, 21:06

nareszcie!!!
a moze raczej
NA RES TA!!!!

PNG ergo Fifarafa

Post11 kwie 2006, 10:41

pavelito pisze:nareszcie!!!
a moze raczej
NA RES TA!!!!

Res - łac. rzecz

czy

Res od Resovia czyli Rzeszów Najgorsze Południe?

Cateto

Post11 kwie 2006, 12:29

chyba juz tylko Ty wiesz o co Ci chodzi...
jakkolwiek poziom zenady trzymasz mocno!gratuluje

Wróć do „Forum Główne”