darkowic pisze:Fuu1 ty to już trochę przesadzasz chyba... to ze masz żal do PSkite to jedna sprawa (może i słuszny), to że się chcesz zrewanżować - to druga sprawa - jeden by odpuścił, drugi nie daruje, ale podstawowa zasada stowarzyszeń jest taka że działają na rzecz swoich członków - w tym przypadku organizują sobie i swoim członkom asekurację - a myślę, że jak kolega będzie miał awarię, to też go zwiną, i nie każą się dorzucić na paliwo.
bronix pisze:tak w ogóle to jutro rządzić na wodzie bedzie węgiel i strymowany gernaker ,aaaaaa i uważać mi na taki piekny machoniowy dwu-patyk typu Opal bo jak lakier zadraśniecie to będzie wp.....dol
desperadek pisze:Bardzo fajna relacja. Ciekawa i oddająca emocje.
Proszę tylko jeśli to możliwe o jakąś mapkę z zaznaczonymi bojami lub zrzut z GPS trasy którą pokonałeś. Gratuluję bardzo dobrego wyniku wszystkim kajciarzom i dziękuje za świetną promocję kajta.
Janusz pisze:Marku - super-relacja - gratuluję.
Za to, że ktoś przepłynął Bałtyk to wiedzą i się o to pytają. I jak się powie, że gość z trójmiasta, że się go zna itd.
Tyle w temacie..
Jeśli chodzi o Janka to fajnie, że napisał na forum o tym wydarzeniu.
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Zapraszam wszystkich kitesurferów którzy chcieliby spróbować sil w long dystansie (nie koniecznie na rejsówkach) i dobrze się pobawić
Dla Twojej informacji BarCuru nie zamierzałem startować na TT..![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości