Janusz pisze:Marku - super-relacja - gratuluję.
Dziękuję pięknie za miłe słowa
Nie mogę się doczekać Twojej relacji i zaglądam co chwilę na kiterewa.pl od 3 dni
Udało mi się zdobyć pozwolenie od Agnieszki Walulik na dołączenie jej zdjęć - myślę, że dodały kolorów mojej przydługiej relacji.
PS. Oglądając Twoje materiały video stwierdzam, że zdecydowanie nadajesz się na komentatora sportowego! Bomba
@Pepek
Za to, że ktoś przepłynął Bałtyk to wiedzą i się o to pytają. I jak się powie, że gość z trójmiasta, że się go zna itd.
Tyle w temacie..
No to nie znasz tematu i czytamy to samo ale rozumiemy zupełnie co innego
Piszesz:
Jeśli chodzi o Janka to fajnie, że napisał na forum o tym wydarzeniu.
Skoro
guru i najbardziej znany w mediach polski kitesurfer pisze coś takiego:
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Zapraszam wszystkich kitesurferów którzy chcieliby spróbować sil w long dystansie (nie koniecznie na rejsówkach) i dobrze się pobawić
1. Czy to informacja czy zaproszenie?
2. Czy to course racing czy long distance?
3. Dla mnie to ZAPROSZENIE DO POSPOLITEGO RUSZENIA NA TWINTIPACH i do tego bez asekuracji na long distance. Czyż to nie śmierdzi amatorszczyzną? Może się uda, może nie. Rosyjska ruletka. A jak się nie uda to podczepimy się pod asekuracje miszczów rejsiarzy. Brak całkowitej odpowiedzialności za siebie, kolegów, kitesurfing. Dziecinada.
Kutfa - jakbys wiedział ile stresów przeżyły dwie ekipy na ribach pilnując 4 zawodników to zmieniłbyś zdanie i nie wygrażał ot tak paluszkiem
Obawiam się jednego (na 100% dojdzie do takiej sytuacji), że
pospolite ruszenie na TT będzie miało kiedyś fajne warunki na start z gdyńskiej plaży, bo powieje 15-17kts z E. Towarzystwo zmorduje się, aby wyhalsować się na start, gdzie na 100% dojdzie do paru splątań, kolizji, przecietych linek, rękoczynów. Reszta jakoś wystartuje a po godzinie zdechnie wiatr do 8 kts. Pepek - co wówczas? Resztki (tych z trochę

) zdrowego rozsądku zostały na gdyńskiej plaży, co?
W konsekwencji na 100% kajciarze będą mieli zabroniony start w tych regatach.
Czy to promocja dla kitesurfingu czy dla oszołomów?Dla Twojej informacji BarCuru nie zamierzałem startować na TT..
Spinasz się chopie wymachując paluszkiem. Startuj sobie na "byle czym" byle byś wiedział jak wrócić do brzegu jak Ci "byle co" przestanie działać.
Prawisz morały a naprawdę nie wiesz o czym piszesz. Poznamy się zapewne wkrótce, poznasz drugą stronę medalu i Tobie będzie głupio - nie mi
Przy sprzyjających warunkach można zrobić BWZG na twintipie w 1 godzinę. Problem, że trzeba to właściwie ocenić.
Skoro Janek
zaprasza a ma zajebiste doświadczenie, bo przecież przepłynął cały Bałtyk to znaczy, że facet wie o czym pisze i ocenił to najlepszy fachowiec. No i jak tutaj nie podjąć ryzyka skoro Janek do tego zaprasza?
Bez asekuracji wychodzą w morze tylko desperaci o mocno ograniczonych horyzontachCytując Ciebie:
Tyle w temacie
PS.
Czy mogę przekazać Twoje serdeczne gratulacje nie tylko dla Tomka ale również dla Maksa i Piotra?