Wywiad z Jankiem TVN24 i inne

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post18 mar 2012, 17:33

Skoro na parapecie, to i na drzwiach się da :twisted:

phpBB [video]

Niedługo już nie będzie niczego, poziom bullshitu osiaga wysokie pułapy :oops:
Over and out z dyskusji i 7 (już chyba?) watku.
Załączniki
konon.jpg
konon.jpg (137.92 KiB) Przejrzano 4099 razy

Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post18 mar 2012, 17:53

ziomek
calkiem bez ataku na ciebie. ty olales media cieplym moczem, wspominales ze dzwonili. dlaczego janek nie olal? dlaczego mu nie powiedziales, ze powinien olac je tak samo. :hand:
moze znowu sie w czyjes sprawy wtracam, ale mam wrazenie, ze na tych spotkaniach z mediami, to czesto najbardziej wygrywaja same media, a przebiegłe zapewne są. ty jako stary wyga :hand:
co do populizmu, slusznosci, tez, ich prawdziwosci, nie bede sie wypowiadac, kazdy znajdzie w nim(artykule) ziarnko, jeden moze nawet prawdy, a kazdy takie - jakie tam chce rosliny posadzic.

zaq
hehe fajne te drzwi. na boazerii to chyba bylo by ciezej :)
To nigdy nie bedziemy juz na koncu tego wykresu?
Obrazek
juz chcialem adminow prosic o taka ikone, ktora by faze sygnalizowala. W zasadzie to mozna by cos takiego pomątowac w kazdym watku. :hand:
A tak serio to gdybys mial ocenic ten powyzszy artykul w ramach tego wykresu to gdzie go plasujesz?

Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post18 mar 2012, 21:37

Ciekawy wywiad z Jankiem w wyborczej http://wyborcza.pl/1,75480,11344414,Jan ... &startsz=x

Pozdr
L

Awatar użytkownika
Psychol
Deska: Custom
Latawiec: Cabrinha switchblade
Kontaktowanie:

Post18 mar 2012, 22:11

Lussik | EASY Surf Center pisze:Ciekawy wywiad z Jankiem
L

Zajebisty artykul moze wkoncu zamknie ryj paru osobom - bo juz sie rzygac chce ;] Dzieki ! pzdr

Kuba Gdynia
Deska: NHP
Latawiec: RRD, SLINGSHOT
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post19 mar 2012, 08:34

Psychol pisze:
L

Zajebisty artykul moze wkoncu zamknie ryj paru osobom - bo juz sie rzygac chce ;] Dzieki ! pzdr

Hmmm, za to Ty powyzsza wypowiedzia jasno i klarownie wyjasniles nam sens i znaczenie swojego nicka:)
Peace bez ryja i rzygania;)

kubagdynia

roonek
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post19 mar 2012, 08:57

hellokite pisze:A ja się tylko po to tu zalogowałem ...

trollom mówimy stanowcze NIE!

:)

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post19 mar 2012, 10:29

march_in pisze:ziomek
calkiem bez ataku na ciebie. ty olales media cieplym moczem..

nikogo nie "olewałem" :hand: - odpowiedziałem jedynie , że nie jestem zainteresowany "wywiadem" na temat tego "wyczynu" ..
dlaczego?
DLATEGO:

march_in pisze:.. ale mam wrazenie, ze na tych spotkaniach z mediami, to czesto najbardziej wygrywaja same media, a przebiegłe zapewne są.

march_in pisze:..i. dlaczego janek nie olal?

TO pytanie raczej nie pod moim adresem :idea:

march_in pisze:.. dlaczego mu nie powiedziales,

..nie takim sytuacjom "na ostrzu noża" :wink: stawiał czoła, wydaje mi się, że wie co robi
i rad od "młodzieży" a nawet "starszyzny" (kto chce niech wpisze się do którejś z podgrup..) nie potrzebuje - SERIO piszę :idea:

mam sporo WŁASNYCH przemyśleń w tym temacie - kieedyż może je opiszę..

pierwsze, które mi się pojawiło już zaraz po "wyłowieniu" FuuŁana to..
"czy ktoś z komentujących siedział choćby kilka godzin w wodzie?
albo w podobnej sytuacji?
a samotnie?
a bez jakiegokolwiek horyzontu w zasięgu wzroku?
w sytuacji realnego i bliskiego zagrożenia życia? (nie mówię o rekinach, choć osobiście w nie "wierzę" a o CZASIE :idea: )
NIE?
czyli nie było to też kilkanaście a tym bardziej kilkadziesiąt godzin?
czy ktoś spróbował zdjąć kapcie sprzed TiVi i spojrzeć na akcję ratowniczą z JEGO :idea: punktu widzenia..

TAK - zdarzyło się FyuuŁanowi kilkukrotnie palnąć coś czego "nie powinien" z punktu widzenia "kapciowiczów"
faktycznie, po spędzeniu 50 h w "nie do końca komfortowych" warunkach - udzielać na gorąco odpowiedzi powinien Jego "rzecznik"

i nie mam "żalu" do nakręcanej "telewizornią" Polski - a do użytkowników kf, których niemało pociskało i POCISKA nadal
w tym "uznanych epopeistów" kf..

march_in pisze:ziomek ..A tak serio to gdybys mial ocenic ten powyzszy artykul w ramach tego wykresu to gdzie go plasujesz?

poniżej moja odpowiedź CO o nim sądzę
nie jest "okrągła" :wink:
czysto można zrozumieć mój do niego stosunek..

Psychol pisze:
L

tak sądzisz?
jak dla mnie TEN artykuł jest napisany tak "okrąglutko" że KAŻDY wyczyta tam TO - CO chce wyczytać :hand:
"gratulacje" więc za sprawność dziennikarską :hand:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
march_in
Kontaktowanie:

Post19 mar 2012, 11:00

ziomek w koncu cos sensownego, a nie "zamykanie ryja". skonczmy naprawde juz wycieczki personalne i ataki.
glosow rozsadku brakuje w tych czasach.
o tych zalach przeroznych to bym cos napisal i sie jakos ustosunkowal. bo te zale to tez dzialaja w roznych kierunkach i nikt tu na forum nie ulatwil nikomu sytuacji.
moze po pracy znajde chwile.
dzieki tez za wskazowki z tym znaczkiem :hand:

Chmurak

Post19 mar 2012, 22:08

Dla rozluźnienia ....autorytet ma różne oblicza ...

Obrazek

oraz rysunek Andrzeja Mleczki

Obrazek

Szmerek
Deska: Balance
Latawiec: Ozone
Kontaktowanie:

Post19 mar 2012, 23:27

Chmurak pisze:Dla rozluźnienia ....autorytet ma różne oblicza ...

Obrazek

oraz rysunek Andrzeja Mleczki

Obrazek

Czy defekacja ma się kojarzyć z rozluźnieniem?
Czy po rozluźnieniu przychodzi defekacja?
Czy autorytetem jest defekacja w istocie a rozluźnienie jej zapowiedzią?

(powyżej pytania retoryczne bez jakichkolwiek wycieczek personalnych)

Chmurak

Post20 mar 2012, 18:08

Szmerek pisze:
Chmurak pisze:Dla rozluźnienia ....autorytet ma różne oblicza ...

Czy po rozluźnieniu przychodzi defekacja?
Czy autorytetem jest defekacja w istocie a rozluźnienie jej zapowiedzią?

(powyżej pytania retoryczne bez jakichkolwiek wycieczek personalnych)

Nie można pozostawić bez odpowiedzi tak istotnych pytań. Wymaga tego zacytowana przez ich autora RETORYKA.
Retoryka, pierwotnie sztuka pięknego, logicznego mówienia oraz wyrażania uczuć, wchodząca w skład podstawowego wykształcenia humanisty. Retoryka ukształtowała się w starożytnej Grecji, za jej ojca uchodzi Isokrates, a rozwijali ją m.in.: Arystoteles, Gorgiasz, sofiści, w Rzymie zaś - Cyceron, Kwintylian, Tacyt, Hermogenes.

Przystąpmy zatem do analizy myśli..

To złudnie proste pytanie może skierować nas na manowce. Zastanówmy się czy defekacja jest równoważna z wydalaniem. Czy w istocie jest wydalaniem?
Defekacja usuwa z organizmu niestrawiony pokarm. Autor pytania zapewne wielokrotnie odczuwał przy tej czynności coś co mogło rodzić skojarzenie ulgi a w efekcie rozluźnienia. Podobne uczucie mogło towarzyszyć przy siusianiu. Kto nie zna tego wspaniałego uczucia ulgi.. rozluźnienia. Ale hola hola! Siusianie to nie defekacja! Siusianie to wydalanie z organizmu zbędnych produktów przemiany materii i wody.
Czy zatem defekacja ma się kojarzyć z rozluźnianiem? Wydaje się, że odpowiedź na to pytanie powinna pozostać w ocenie osobniczej każdej istoty ożywionej.
Autor pytania nie uzyska tu wprost wskazówki. Musi sam, doświadczając własnych przeżyć szukać własnej ścieżki i odpowiedzi.

Pozostałe pytania staną się trywialne po osiągnięciu oświecenia w rozterce pytania pierwszego. ;)

Awatar użytkownika
march_in
Kontaktowanie:

Post20 mar 2012, 20:30

perwersi :lol:
gdzies tam w bólach rodzi sie potrzeba dyskusji chyba:)

ale czy juz wolno? czy moze zaraz ktos wyskoczy z zamknij ryja :hand:
czy moze jest jeszcze stan wyjatkowy?
mnie to juz niektorzy na wieki by uciszyli na tym forum.

a gdzies tam z tylu glowy jeszcze te zale chodza po glowie.

nikt chyba nie chce zostac cudzyslowowym epopeista kiteforumowym. a wiele bajek jeszcze by moglo powstac :)
jedni lubia pisac, inni czytac, jeszcze inni maja to zupelnie gdzies.

ziomek fajnie ze cos tam wplatasz motywy zolnierskie i dobrze ze nie jest to piesn wojenna.
powiedz tylko dlaczego tak nazywasz uzytkownikow nieladnie - kapciowicze. A moze sa wsrod nich i wilki morskie. ja nie wiem, nie znam ich. nie wiem tez o kim dokladnie mowisz. nie jest to istotne zreszta.nie chce biegac personalnie.
zdaje sie, ze dostrzegasz, ze sprawy, sa zlozone i nie takie oczywiste w kazdym aspekcie, jakby sie niktorym zdawalo.
z ta okragloscia to moze byc roznie, kwadratowo i podluznie :)

nie siedzialem tyle nigdy w wodzie i nie chcialbym siedziec, a juz bez horyzontu :doh: nigdy w zyciu!

mowisz ze, nie potrzebuje rad to i dobrze. tak tez pomyslalem, wtedy kiedy to, watek sam zalozyl. Ze on do nas jest, a potem tak zdawkowo, ze sie niektorzy mogliby i poobrazac, a niektorym to i ton sie nieco nie podobal :hand: nieco inne byly oczekiwania, zdaje sie. na odczepnego dostalismy jakies tam zdanie, cytat ze slow kolegi z forum, tak rzucony, gdzies tam w biegu, po cos.

ciekawe ze ja podobnie mysle o tym rzeczniku. wogole to moglby byc caly tam jakis zespol. w dzisiejszych czasach tak w pojedyke to raczej, ciezko bardzo.jego wybor. sie nie wtracam. :hand:
w kazdym razie, tak bez zlosliwosci!, to czy oprocz filmoteki miedzynarodowej, w ktorej to najczesciej ogladany byl zapewne Werner Herzog z Fitzcarraldo, Cobra Verde, Aguirre, gniew boży to czy tam nie bylo jakiegos beverly hills z nieco latwiejszymi tematami? :hand:
wiem wiem nie moja sprawa. tak sobie tylko pomyslalem.

coby tak do konca nie offtopowac, bo mnie ktos usmierci, to podam link z kolejna historia w mediach:
http://gdansk.naszemiasto.pl/serwisy/97 ... ,id,t.html

chyba nikomu nie sa potrzebne wojny. osobiscie ich nie lubie, a i urazy nie trzymam dlugo :hand:
jest jakis znaczek peace?

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post21 mar 2012, 10:08

march_in pisze:
ale czy juz wolno?

...ależ jak najbardziej :hand:
jedynie ja zwijam się z wątku, bo mam wrażenie odstawania od poziomu rozmówców - tematyka kałforum również jest mi jakby obca :hand:
nie dziwi mnie - że anonimowo "tworzą" ..
dziwni mnie natomiast, to , że admini dużo bardziej sensowne wątki w koszu usuwają :?:

tymczasem zapraszam teraz do na5r7nia MNIE na głowę :clap:

pzdr

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post21 mar 2012, 10:30

Ziomek. pisze:dziwni mnie natomiast, to , że admini dużo bardziej sensowne wątki w koszu usuwają :?:
pzdr

:clap: :clap: :clap: :clap:

nie chciało mi się już nawet tego komentować... jak dla mnie to SYF :!:

Awatar użytkownika
march_in
Kontaktowanie:

Post21 mar 2012, 22:51

co wy tak o tym syfie? bylo sporo emocji i adminom tez sie udzielilo i moze czasem zbyt pochopnie cos pokasowali.
ziomek a myslalem, ze cos od zalach napiszesz, tak niepersonalnie, a ty mowisz do widzenia, moze kazdy juz sie wypisal z tego forum, lacznie z autorem crossu.
zamknac to w cholere, pokasowac dzialy i zostawic tylko ustawki?

Wróć do „Forum Główne”