onzo pisze:Nie bardzo rozumiem co ma promowanie sportu przez celebrytów do ilości jak to określiłeś chamów na spocie. To normalne, że jak coś się staje popularne to poziom ludzi jest coraz bardziej zbliżony do przekroju społeczeństwa na danym obszarze. A że mamy w PL sporo pieniaczy to i spoty i forum wygląda jak wygląda.
unhooked pisze:onzo pisze:Nie bardzo rozumiem co ma promowanie sportu przez celebrytów do ilości jak to określiłeś chamów na spocie. To normalne, że jak coś się staje popularne to poziom ludzi jest coraz bardziej zbliżony do przekroju społeczeństwa na danym obszarze. A że mamy w PL sporo pieniaczy to i spoty i forum wygląda jak wygląda.
Hej Onzo. Chodzi mi o to, ze w ten sport przychodza ludzie z roznych zrodel. Inny poziom beda reprzentowac osoby, ktore zobacza artykul w specjalistycznym czasopismie sportowym, a zupelnie inny, ktorzy zobacza np. wywiad z celebryta w tvn... Kiedys w kitesurfing wchodzili glownie ludzie z innych spokrewnionych sportow. Coraz wiecej widze osob, ktore wpadaja na spot dla lansu, bo mieli kilka tysiecy zbednych i wydali je akurat na "kejt".
mobilmaciek pisze:Tacy ludzie zawsze będą , najnowsze latawce napompowane na plaży, ubrani w dobre pianki , do tego markowe spodenki i siedzą sobie w knajpie 7h (najlepiej Chałupy III) i popijaja kawkę. Na nich najlepiej nie zwracać uwagi.
Smokie pisze:mobilmaciek pisze:Tacy ludzie zawsze będą , najnowsze latawce napompowane na plaży, ubrani w dobre pianki , do tego markowe spodenki i siedzą sobie w knajpie 7h (najlepiej Chałupy III) i popijaja kawkę. Na nich najlepiej nie zwracać uwagi.
zastanów się nad tym co napisałeś i napisz jeszcze raz
smk pisze:(...) co to za jakas dziwna maniera wystawiania rzeczy w dziale "gielda" bez ceny i zdjec.
Naprawde nie irytuje to nikogo na tym forum poza mna?
Proponuje bezwzglednie wywalac posty bez podanej ceny.
smk pisze:A i przy okazji jeszcze jedna niezwykle irytujaca sprawa - niech mnie ktos oswieci co to za jakas dziwna maniera wystawiania rzeczy w dziale "gielda" bez ceny i zdjec.
Jesli ktos chce cos sprzedac to chyba wie ile chce za to dostac, nie? Moze jest jakas zlota zasada o ktorej nie wiem?
Krew mnie zalewa jak widze post "sprzedam costam. Cena na priv" i zastanawiam sie czy ktos chce za to 1000zl czy moze bydzylion zl.
Sent from my MB526 using Tapatalk
smk pisze:A i przy okazji jeszcze jedna niezwykle irytujaca sprawa - niech mnie ktos oswieci co to za jakas dziwna maniera wystawiania rzeczy w dziale "gielda" bez ceny i zdjec.
Jesli ktos chce cos sprzedac to chyba wie ile chce za to dostac, nie? Moze jest jakas zlota zasada o ktorej nie wiem?
Krew mnie zalewa jak widze post "sprzedam costam. Cena na priv" i zastanawiam sie czy ktos chce za to 1000zl czy moze bydzylion zl.
Sent from my MB526 using Tapatalk
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości