Tu się nie zgodze, może kiedyś tak, ale od 2 lat Takoon szyje latawce w tej samej fabryce co Cabrinha i poszedł mocno do przodu z jakością.
Akurat szycie w fabryce Cabrinhi ciezko zaliczyc do zalet jesli rozmawiamy o jakosci wykonania

Tu się nie zgodze, może kiedyś tak, ale od 2 lat Takoon szyje latawce w tej samej fabryce co Cabrinha i poszedł mocno do przodu z jakością.
rako pisze:Tu się nie zgodze, może kiedyś tak, ale od 2 lat Takoon szyje latawce w tej samej fabryce co Cabrinha i poszedł mocno do przodu z jakością.
Akurat szycie w fabryce Cabrinhi ciezko zaliczyc do zalet jesli rozmawiamy o jakosci wykonania
sander pisze:rako pisze:Tu się nie zgodze, może kiedyś tak, ale od 2 lat Takoon szyje latawce w tej samej fabryce co Cabrinha i poszedł mocno do przodu z jakością.
Wiem, to nie był najlepszy argument, ale chodziło mi bardziej o to że zmienili fabryke (właśnie ze względów jakościowych)
Zed92 pisze:Ja równiez polecam waroo 0,7.. jak byłem na półwyspie szkóla ktora ich uzywała, mowiła ze ani jeden latawiec im sie nei popsuł ^^
no i oczywiscie sam jestem posiadaczem ;]
goco pisze:polecam 2007 waroo,w modelu 2006 szwy nie wytrzymuja. Nowy model ladnie jest powzmacniany.
pozdr
Zed92 pisze:Ja równiez polecam waroo 0,7.. jak byłem na półwyspie szkóla ktora ich uzywała, mowiła ze ani jeden latawiec im sie nei popsuł ^^
Petter pisze:goco pisze:polecam 2007 waroo,w modelu 2006 szwy nie wytrzymuja. Nowy model ladnie jest powzmacniany.
pozdrZed92 pisze:Ja równiez polecam waroo 0,7.. jak byłem na półwyspie szkóla ktora ich uzywała, mowiła ze ani jeden latawiec im sie nei popsuł ^^
Zalatuje niezniszczalną szkółką besta na ekolagunieJak byłem w el gounie to włąśnie besty rwały się najczęściej i to 07, jeden wręcz rozdarł się nie od udeżenia tylko przy skoku, a wcale nie był jakoś overpower, więc nie nie przesadzajcie z wspaniałą i lekko naciąganą legendą besta...
kubat2 pisze:Zed92 pisze:Ja równiez polecam waroo 0,7.. jak byłem na półwyspie szkóla ktora ich uzywała, mowiła ze ani jeden latawiec im sie nei popsuł ^^
ja też byłem w tej szkole która używala waroo, wiemy o którą chodzii pamiętam jak pakowali uszkodzone latawce do samochodu to ledwo się się zmiesciły... (od razu mówię ze w szkole bardzo mi się podobało i nie mam nic do szkoły, latawców itp
)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości