Flysurfer - opinie!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post24 sie 2003, 01:13

Witam!
Intresują mnie Wasze opinie na temat tego latawca!
Wszystkie - kazdy szczegół jest ważny!
ciąg do góry, ostrzenie itp.

Pozdrawiam.
majer

airman

Post25 sie 2003, 21:42

Jezeli chcesz sam miec o nim zdanie zapraszam na test. Nr tel. 501 510 669 Jestesmy w Jastarni

Dr Eutanator

Post26 sie 2003, 08:39

możesz też pogadać z jednym z użytkowników - urbanr - pływał chyba na wszystkich modelach flys. a obecnie ma w swojej kolekcji 2titany i psycho.

eDwin

Post02 wrz 2003, 22:57

Dla mnie naprawdę bdb. Nie namaka jak zwykło się mówić o komorowcach, nie ma problemu z podnoszeniem z wody. Włąściwie jeżeli mam siędo czegoś przyczepić to, że trzeba sienauczyć go prowadzić. Jest parę niuansów, na które trzeba po prostu zwrócić uwagę. Ogólnie rzecz biorą chodzi o to, że musisz wcześniej zweryfikować swoje umiejętności (np lepiej nie przelatywać pod kitem podczas skoków, bo sięspadnie, z tym, że w przeciwieństwie do dmuchawców - może sięto skończyć, "złożeniem" latawca).
Poza tym wydaje mi się, że stawia się łatwiej od dmuchanych i na pewno jest przyjemniejszy przy słabych wiatrach. Korzystny jest też duży zakres wiatrowy właściwie każdego z nich.

Pozdr
eDWin

mk

Post05 wrz 2003, 09:32

a jak z ostrzeniem? daje się prowadzić ostro na wiatr?

Wróć do „Forum Główne”