Hejka poszukujemy kogos kto sprzeda wiedze i nauczy latac na kite. Mamy wlasny sprzet, jestesmy z wawy, splukalismy sie na latawce a na szkolke nie starczylo. Oczekujemy na ciekawe propozycje na mail czok2@op.pl
Ksiazeczki juz mamy. Teraz poszukujemy kogos kto za mniejsza kaske niz szkolka pomoze nam latac bezpiecznie, no i wogole latac . BYc moze ktos czuje sie nauczycielem i przydalaby mu sie jakas kaska. NA takie propozycje czekamy.
Siema, troszke juz latam, w zeszlym sezonie bylem instruktorem, teraz sie bede urlopowal w Ustce. Jesli macie chec przyjechac do Ustki w okresie 13.07-04.08 to moge Was podszkolic za symbolicznego browarka, zwlaszcza jesli macie juz swoj sprzet. Pozdros
Ty Kater nie bądź filozof, bo latawki po kursantach są często dość mocno pojechane. A jak mają nówki: to i im będą służyć jak trzeba i jeszcze pogonią je bez trudu.
maciekt1000 pisze:Ty Kater nie bądź filozof, bo latawki po kursantach są często dość mocno pojechane. A jak mają nówki: to i im będą służyć jak trzeba i jeszcze pogonią je bez trudu.
1 Chodziło mi o to ze jak zrobili by kurs to nowe latawki byli by w stanie kupic z takim rabatem ze kurs wychodzi ich gratis i jeszcze zostanie ( w kazdym razie ja tak miałem )
2 Idac twoim tokiem pierwotnego zrozumienia mojego postu to tez sie niezgadzam bo uczyc sie na własnym nowym latawcu prawdopodobnie skonczy sie jego uszkodzeniem i jeszcze wieksza stratą. Oczywiscie nie jest to reguła ale wysoce prawdopodobne!
Wyluzujcie chcemy zajebiscie sie pobawic. Kupilismy uzywany sprzecik coby nie bylo szkody go poszarpac. Pewnie jakbym kupil cos za 3 tys znalazl by sie jeszcze 1000 na kurs. Ale nie o to chodzi. Przyszly trudne czasy i każdy orze jak może. Zreszta jestesmy juz umowieni w ustce na male szkolonko. I tak za mala kaske bedziemy mieli praktyke nabyta od fachowca (nie trzeba bedzie bać sie nas na wodzie) a i pewnie Max bedzie zadowlony. Pozdr dla wszystkich
Chłopaki nie napalajcie sie tak na ustke Od ponad tygodnia nie wieje. Jest ogólna dupa Sam zaczynam nauke w sumie to jestem na takim etapie ze zostało mi tylko opanowac deske, no ale niestety pogoda płata nam figle no i nie ma jak Dajcie znac kiedy bedziecie w Ustce chetnie sie do was podłacze