Wypadki (upadki) na Buggy

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.

Awatar użytkownika
sarin
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2006, 20:36

Całkiem całkiem najbardziej podobał mi się slad w trzecim filmiku jaki kolo zostawiał za sobą na piasku

Awatar użytkownika
oXy
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2006, 21:18

..hehe ślad nawet podobny do tego co pojawił mu sie później na czole :D :D

..fajne filmiki...popieram takie inicjatywy na forum... :clap:

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Lesheq
Kontaktowanie:

Post21 kwie 2006, 20:51

Hmmm..no jestem pod wielkim wrażeniem. Ale taki mały szczególik.
Te filmiki są dosyc stare. I teraz proźba do zainteresowanych:
Czy mógłby ktoś zapodac coś nowszego. Ja również jak coś znajde to nie omieszkam tutaj zaprezentowac.

toomaj
Kontaktowanie:

Post23 kwie 2006, 20:12

Filmiki faktycznie wypasione, nie ma co kolesie sa kozaki :shock:, nie chcialbym takich gleb zaliczac a oni chyba sie tego spodziewali.... :roll:

Awatar użytkownika
Mariusz33
Kontaktowanie:

Post23 kwie 2006, 22:07

Lesheq pisze: Ale taki mały szczególik.

Powiedz tylko co wnosi twoja cenna uwaga do mojego postu :?: Czy tematem są stare i nowe filmy :?: Jak już tak dawno to oglądałeś trzeba było założyć temat i tam uskuteczniać swoje "proźby"

-------------------------------------------------------------------------------------

Tu jeszcze jeden link do strony z kraksami :twisted: :
http://www.kiteworks.co.nz/Targets/videos%20target.htm

PZDR

Awatar użytkownika
Lesheq
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 19:20

W sumie to nic nie wnosi. Faktycznie przepraszam za moją zbędną uwagę na tym "jakze często odwiedzanym" topicu.
W sumie nawet nic nie musiałem pisać. Ilość odpowiedzi do tego tematu mówi sama za siebie.

PS. Ludzie piszcie coś tutaj bo sie gość kompleksów nabawi. :lol:

PS2. Juz niedługo na prośbę tego "o-którym-nie-mówimy" otworze nowy Topic z filmami tegorocznymi. I nie bedą to wypadki na buggy, ponieważ mam za zadanie rozpowszechniać ten sport a nie go upokarzać.

Pozdro. Niech oglądalność będzie z Tobą...

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 20:15

Lesheq pisze:... tego "o-którym-nie-mówimy" ...

buahahahahaha, a to dobre ;)

ps. mój post też nic tu nie wnosi...

Awatar użytkownika
Mariusz33
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 21:20

Stary ale błysnąłeś :clap: twoja erudycja wręcz powala na kolana, ubawiłem sie nie samowicie.

Jeżeli uważasz, że pokazywanie wypadków na baggy upokarza ten sport to powodzenia.
Nie trawie poprostu tego typu postów - bo człowiek szukający czegoś na tym forum musi się przebijać przez setki tego typu "narastających" bzdur. I wielu na tym forum zapomina że cyferka pod ich awatarem nie pokazuje ich IQ . I mam prosbę oszczędź sobie tych uszczypliwości gościu z pyrolandi.

PZDR

..
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 21:36

Mariusz33 pisze:
Lesheq pisze: Ale taki mały szczególik.

Powiedz tylko co wnosi twoja cenna uwaga do mojego postu :?: Czy tematem są stare i nowe filmy :?: Jak już tak dawno to oglądałeś trzeba było założyć temat i tam uskuteczniać swoje "proźby"

A coś ty taki czepliwy? Jak bedzie trzeba przed napisaniem postu przewidywac takie zachowania jak Twoje to strach bedzie cos napisac.
heh

toomaj
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 22:28

[/quote] gościu z pyrolandi

jak mniemam Mariusz33 mialo to miec negatywny wydzwiek, zatem pozwole sobie wytknac pewna niekonsekwencje ok? nie zebym byl czepliwy :roll: powiedzmy ze potraktuje te wywody z przymrozeniem oka :wink: :

poprawiasz:
"proźby"

sam piszesz:
nie samowicie.

lub
baggy

no tego akurat nie pomine :wink:
pyrolandi

drogi Mariusz33'u pisze sie "pyr_landii

PS.
a moj post cos wnosi :D :
troche ortografii i mam nadzieje humoru :roll:

A tak serio to nie widze sensu w tym zeby pluc w monitory - chyba lepiej byloby razem usypac taka chopke jak chlopaki na tych filmach i zobaczyc czy ktorys z nas by sie odwazyl zrobic cos podobnego :twisted:

oczywiscie udokumentowac to i wrzucic tu hehe

pozdrawiam WSZYSTKICH i zycze wiecej spokoju ducha :pray:

[/b]

Awatar użytkownika
Mikka
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 00:02

CO to jest???
Kółko różańcowe? Pogodny "zakontek" Wielbicieli Prof. Miodka?
Puśćcie heble i już...
Leszeq nie pojął, że nie mamy tu doczynienia z "njusrómem"...
Tu sie klepie o wszystkim bezwględy na datę i sens...
Fakt cyferka pod jego Avatarem świadczy, że ma wymagania choć nie obczaił jeszcze realiów.
Toomaj i Mariusz33: Pyrki z Gzikiem dla wszystkich!
I do tego piwko Łomża!

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 07:35

A taki zgred to co to wogóle jest, kto to? Jakiś się przyczepił i bruździ w postach, pisze jakieś uszczypliwe, złośliwe uwagi.

A gleby - są potrzebne i takie filmy żeby pokazac ludziom jak można się przejechać na buggy i nie tylko, bo snow deski też moga człowieka ładnie sponiewierać.

Tylko uważam że tych filmów nie trzeba komentowac bo każdy widzi co widzi jednego to bawi drugiego przeraża proste. Ja podziwiam kolesi którzy przy robieniu jakiegoś tricku połamią sobie 30 kości wybija połowę zębów i leżą 6miechów w gipsie a po tym czasie wracają do sportu i dalej próbują tego samego tricku. Sam ucząc się jeździc na snowparapecie z kajtem wyrżnąłem kilkadziesiąt gleb takich że mój ojciec myślał że się już nie podniosę, ale podnosiłem sie i próbowałem dalej tylko po to żeby w końcu zaznać przyjemności śmigania za szmatką. i szczerze mówiąc żałuję że nie miałem kamerki bo wrzuciłbym Ci Tu teraz ten film z moimi glebami i dam sobie uciąć obie ręce że zrywał byś boki z tego co byś zobaczył. Mało tego komentarz byłby pewnie adekwatny do Twojego stanu emocjonalnego. Ale ja miałbym to w dupie, bo to co przeżyłem nie zniechęciło mnie a wręcz odwrotnie, zmotywowało do dalszego uprawiania sportu. Teraz próbuję z deską mountainboardową i też ida glebki bo to jednak nie snow i nie ma takiego uślizgu.

Sam kiedyś wrzuciłem linka do filmu z gościem który chciał pojeździć na wózeczku a wziął latawiec do tego taki nad którym nie mógł zapanowac przy panujących warunkach i co, ludzie tęż się pośmiali i co w tym złego. Sam wrzuciłeś wtedy film jak gostek za deltą się przejechał i wyrżnął banią w jakiś beton albo coś.

A zresztą przypomnę ten filmik.
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=5964

Awatar użytkownika
Bad-Max
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 08:24

kupa kupy ptaka

to moze juz lepiej nic nie pisac? :roll:

Awatar użytkownika
Lesheq
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 13:30

Jak dobrze pamiętam to jesli jest topic załozony, to musisz się liczyć z tym, że ktoś wypowie się negatywnie, lub napisze jakiś komentarz, który moze być sprzeczny z Twoimi przekonaniami.

Ale zaczynami wnioskować, że robi się z Tego wojna poznańsko- warszawska, mogłes przytoczyć inny komplement, ale wiedziałes jak trafić w sedno. Nie bede komentował tego "jakze wielce oświeconego" twierdzenia, bo nie o to tu chodzi.
Również nie bede komentował tego, że rażą ciem mojem błemdy kture piszem ( specjalnie to napisałem), a sam nie jesteś wiele lepszy.

Co do ilości postów to faktycznie nie mam ich za duzo, ale czasami wolę nic nie pisać, a niżeli miałbym rozmawiać o "dupie Maryni" pisząc cokolwiek, chociaż i tak niewiadomo o czym.

Ale ja spojrze na inną liczbę. mianowicie Twój wiek, wydawałoby się że ludzie z taką ilością wiosen mają poukładane w glowie i nie mają na celu żadnych kłótni, ale po Twojej reakcji na mój post zmieniłem zdanie.

Jeśli boisz się tego że ktokolwiek będzie źle wypisywał się, albo niby nic nie wnosił do tematu, jaki załozyłeś to proponuje poszukać inne forum z mozliwością blokady uzytkowników...wtedy będziesz sobie mógł wybierać kto ma coś napisać a kto jest nieproszony.

Jeśli kiedykolwiek czytałeś regulamin tego forum to dobrze wiesz, że KAżDY MA PRAWO WYPOWIEDZIEć SIę NA DANY TEMAT, czy ci sie to podoba czy nie....
Proponuje poczytać regulamin.

POZDRO

Wróć do „Landkiting”