Kozi Clininc's

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
kozi
Kontaktowanie:

Post19 mar 2006, 13:29

Obrazek
tygodniowy trening z Maćkiem Kozerskim

wiecej informacji na stronie www.kozi.pl

Włodar
Kontaktowanie:

Post19 mar 2006, 16:20

Wydaje mi się, że to trochę przesada ładować taką reklamę tutaj na forum, i to na forum głównym. Nie dość że sama forma reklamy jest nie na miejscu tutaj na forum, gdyż lepiej żeby był to tekst, to jeżeli już ma się znaleźć to lepiej by było w kto/gdzie/kiedy.

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post19 mar 2006, 16:30

:roll: to zes sie przyj... , tylko po co :?:

Awatar użytkownika
mlody14
Kontaktowanie:

Post19 mar 2006, 17:52

szkoda że to w Egipcie :shock:

ZIMAS
Kontaktowanie:

Post19 mar 2006, 18:29

A dlaczego" szkoda że to w Egipcie"

Egipt jest bardzo blisko (4h lotu), warunki idealne bo ciepło, a Kozi wpadł na fajny pomysł i ok. Trudno w Polsce zrobic Kite clinic bo nie wiadomo jak z wiatrem a tu jednak prawie zawsze wieje..

Pozdro

Awatar użytkownika
Neykon

Post19 mar 2006, 18:36

ZIMAS pisze:... a tu jednak prawie zawsze wieje..

rozwialo sie cos teraz :?: pytam bo z 2 godz temu kaszub zalil sie ze jest opity ale nie oplywany :twisted:

ZIMAS
Kontaktowanie:

Post19 mar 2006, 19:12

jest opity ale nie oplywany

może dlatego :?: :D

Wczoraj super wiało - dzisiaj jazda na 16 i 12m kiteach bo zawiało z południa. Jutro ma znowu wiac. Ale to topic z kiteclinic więc już nie wcinam
jakby ktoś chciał sprawdzić to
http://www.kitepower-elgouna.com/en/loc ... _data.html
oraz www.colonawatersports.com/cam.htm

Awatar użytkownika
mlody14
Kontaktowanie:

Post19 mar 2006, 20:36

to prawda że w Egipcie cały czas wieje,a poza tym jest super atmosfera i pływanko!! :twisted:

Awatar użytkownika
mlody14
Kontaktowanie:

Post20 mar 2006, 00:33

hej mam kilka pytań dotyczących szkolenia!!Jak możesz to napisz do mnie na gg albo odpowiedz na meila!! :D

toudi
Kontaktowanie:

Post20 mar 2006, 08:40

Zgadzam się z Włodarem a jego adwersarzom przypomnę choćby i recenzję Ziomka z lipca 2005 (która zresztą ostatnio znów wypłynęła i jest parę tematów od góry w recanzjach) n.t. liquid force, tzn, latawców, na których sprzedaży zarabia. Poczytajcie sobie, jakie wątpliwości natury etycznej mieli niektórzy: -powinien, -nie powinien, -czy pisze szczerze, jeśli robi na nich biznesy, -powinno być raczej w dziale gieda, bo to przecież reklama, -a może to bardziej recenzja ...
Po prostu fajne są te topiki, które są fajne, a te mniej fajne to obrzydliwa komercja i zaśmiecanie forum - tak to chyba należy rozumieć?. Może zatem zamiast grzmieć z oburzenia i wytykać skrzywienie kręgosłupa moralnego, to ich nie czytać?

Włodar
Kontaktowanie:

Post20 mar 2006, 09:01

No przywaliłem, bo uważam, że określone zasady powinny wszystkich obowiązywać jeżeli chodzi o reklamę komercyjnych wydarzeń, pomimo tego, że Maćka umiejętności nikt nie kwestionuje. A ja jakoś tak mam po prostu.

Cubano, tak jak Ty masz odpał z zaśmiecaniem forum bzdurnymi wypowiedziami, to ja też od czasu do czasu mogę mieć ochotę do czegoś się przypierdolić. Powiem Ci tylko jeszcze, że mam wystarczająco bogate życie poza ekranem komputera i nie sterczę przed nim godzinami w poszukiwaniu jakiegoś kąsku do zaatakowania.

Maćka przepraszam, jeżeli go uraziłem moim postem, nie miałem zamiaru wywoływać jakiejś zadymy czy po prostu się "przypierdalać". Szkoda, że tak to wyszło.

Awatar użytkownika
Neykon

Post20 mar 2006, 13:23

obrzydliwa komercja, reklama itd PROSZE was nie rozsmieszajcie mnie :lol: jak slysze takie slowa od ludzi zyjacych w spoleczenstwie konsumpcyjnym to mi ploca rozrywa od smiechu :!:

co do tematu Ziomka, porownanie LF i Macka to obraza dla Koziego.

ps. na calym swiecie ZAWODOWCY sprzedaja swoje umiejetnosci, po to by miec kase na wyjazdy itd itd itd ...

czemu nikt do shina sie nie przypierdala ze robi takie same somer campy :?: odpowiem sam sobie bo nie MIESZKA w pojebanej POLSCE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Jancio Wodnik
Deska: aDECHAde.com
Kontaktowanie:

Post20 mar 2006, 13:51

mmmmmmmmmmiodzio........... sezon sie zbliza :D juz czuc te braterskie hellowe klimaty :)

myslalem ze jakos tutaj tak leniwie bedzie ale widze ze koledzy ostro trenuja przed sezonem starcia :)

.............................. wiosna panie sierzancie............. hehe

pzdr

JW 8) ........ to ja sobie tu postepuje :D

toudi
Kontaktowanie:

Post20 mar 2006, 15:14

neykon pisze:
czemu nikt do shina sie nie przypierdala ze robi takie same somer campy :?: odpowiem sam sobie bo nie MIESZKA w pojebanej POLSCE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

No... nie zgodzę się, że u nas jest najgorzej - nie wszędzie na świecie można takiej wolności słowa doświadczyć.
Proszę jednak wrzucić luz.
Ci, co przeczytali i zrozumieli mój post, zorientowali się, że był raczej skierowany do tych mądrali, którzy czepili się Włodara, że delikatnie zwrócił uwagę na pewną niestosowność. Dołożyłem do tego moją uwagę nt. krytyki jednych komercyjnych topików przy akceptacji innych - co mnie kiedyś osobiście dotknęło. Wyciągnąłem pierwszy-lepszy przykład i proszę, nożyce się odezwały, chociaż mam wrażenie, że nie uderzyłem w stół a ledwie pierdnąłem sobie w stołeczek. :oops:

Absolutnie nie stawiam się w pozycji tego, kto ocenia Ziomka, Koziego czy kogokolwiek innego - to byłoby po prostu chamskie i burackie.

Stało się tak, jak zwykle - zrobił się post o czym innym.

Zatem niech narasta.

Włodar
Kontaktowanie:

Post20 mar 2006, 15:19

Dobra, wiecie co, ja rozważam zniknięcie z kiteforum. Po prostu widzę, że ja tutaj nie pasuję ze swoimi poglądami na przestrzeganie pewnych zasad. Uczestniczyłem w różnych listach i forach, na których dostawało się ostry opierdol za łamanie netykiety, ładowanie tematów nie w te miejsca co trzeba i jeżeli nie było wyraźnej zachęty do umieszczania reklam, konkretnej oferty itp. to znaczy, że reklama bezpośrednia nie była pożądana.

Daleko mi też od tego, żeby stwierdzać, że brzydzę się komercją, co więcej, dla mnie to również normalne i nie mam nic przeciwko reklamie i rozumiem, że Maciek też chce zarobić na wyjazdy itp. i wszystko jest OK ale wówczas kiedy zasady są jasno określone. Dla mnie jest jasne, że skoro nie ma wydzielonych miejsc na reklamę, to w takiej bezpośredniej formie jest niepożądana. Również fakt założenia przez Pablo jednego wątku, gdzie szkoły mogą się reklamować oraz brak miejsca dla banerów reklamowych, tak jak to ma miejsce na przykład na kiteforum.com czy foilzone.com oznacza, że ładowanie posterów reklamujących usługi czy produkty jest tutaj niepożądane.

To może trzeba zadać pytanie wobec tego dlaczego nie zmienić zasad funkcjonowania tego forum. Może czas zacząć na ten temat dyskusję, bo może nadszedł czas na nią, a ona może stanowić pewną ewolucję tego forum.

neykon pisze: czemu nikt do shina sie nie przypierdala ze robi takie same somer campy Question odpowiem sam sobie bo nie MIESZKA w pojebanej POLSCE

Neykon, ale tutaj to przegiąłeś. Przyjrzyj się najpierw dokładnie miejscom, gdzie Shin się reklamuje, bo być może okaże się, że za reklamę płaci dorzucając chociażby jakieś grosze do utrzymania jakiegoś forum na serwerze. Jak to wyjaśnisz to wtedy będziesz mógł nas od pojebów wyzywać...

Jak się znajdę w jakiejś społeczności to staram się szanować jej zasady. Wobec tego co napisałem o zasadach reklamowania powyżej, jasne było dla mnie, że takich rzeczy robić tutaj nie należy. Po prostu zwykły szacunek do określonych zasad spowodował że tego posta napisałem.

Zachęcam jak najbardziej do przedyskutowania tematu, żeby pewne sprawy sobie wyjaśnić, bo być może tutaj zasadami o których powyżej napisałem nie należy zawracać sobie głowy, i może rzeczywiście jestem typowym reprezentatnem pojebanej Polski.

Wróć do „Forum Główne”