Wyprzedaż garażowa

Trapezy, pianki, bary, linki, t-shirty i wszystkie inne rzeczy.
Awatar użytkownika
boldek
Deska: Shinn Ronson, Sling Celeritas
Latawiec: Eleveight RS 8, 10, 12
Postawił piwka: 50 razy
Dostał piwko: 72 razy

Post17 lut 2016, 18:58

Siemka,
mam na sprzedaż kilka rzeczy, które od jakiegoś czasu leżą niepotrzebne. Może komuś coś się przyda przy wiosennym odświeżaniu quivera :)

1. Nowy pokrowiec Cabrinha do składania latawca na tzw. "długo". Bardzo fajna rzecz jak chcemy na szybko przechować kajta bez spuszczania powietrza z tub poprzecznych. Cena: 40 zł
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

2. Komplet 4 używanych linek Cabrinha (2 x nośne, 2 x sterówki). Linki były używane jedynie przeze mnie. Nie mają supełków, nie są na maxa wytarte, podejrzewam, że jeszcze trochę posłużą. Wymieniłem je w latawcu bardziej zapobiegawczo, bo znajomy zaproponował mi nowe w bdb cenie. Cena kompletu 4 linek: 140 zł

Linki mają długość:
- nośne: 18,5 m
- sterujące: 22 m

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

3. Używany pokrowiec na bar Naish. Nada się praktycznie do każdego baru. Cena: 20 zł

Obrazek
Obrazek

4. Dwie krótkie pianki Tribord. Pianki używane, w dobrym stanie, rozmiary M/L. Cena 1 szt.: 30 zł, za obie wezmę 50 zł

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

5. Bluza Coalition rozm. XL. Założona jedynie 2 razy, gdyż okazała się za duża (wg mnie producent ma zaniżoną rozmiarówkę) i resztę czasu przeleżała w szafie. Stan wzorowy, zero śladów użycia. Cena: 60 zł

Wymiary bluzy:
Obrazek
A = 64,5 cm
B = 75,5 cm
C = 74 cm
D = 59 cm
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

6. Używany wiatromierz, model AD28. Działa bez zarzutu, kilka dni temu bateria wymieniona na nową. Cena: 30 zł
Obrazek
Cena wysyłki Pocztą Polską (polecony priorytet) dla pokrowców, wiatromierza i linek: 10 zł, dla pianek i bluzy: 15 zł.
Preferuję kontakt na maila: boldek5@poczta.onet.pl lub na PW. Jeśli ktoś potrzebuje, to mogę dosłać więcej zdjęć w wyższej rozdzielczości.

Awatar użytkownika
boldek

Post17 lut 2016, 20:39

Pozycje:
1. Pokrowiec - sprzedany
2. Linki - sprzedane
3. Pokrowiec - sprzedany
5. Bluza - sprzedana
6. Wiatromierz - sprzedany

4. Pianki Tribord - możliwość kupna

Awatar użytkownika
boldek

Post27 lut 2016, 17:27

Ktoś chętny na pianki? Może ktoś potrzebuje trochę samego neoprenu? :)

Wróć do „Akcesoria | Inne”