No wiec...rolki posiadaja karbonowa ploze,ktora od razu przypadla mi do gustu bo byla dosc elastyczna.Kola posiadaja bieznikowane opony o srednicy 200 mm,osadzone na aluminiowych odlewanych felgach.Wiazanie cos na styl snowboardowego,pozostawialo wiele do zyczenia.No i hamulce pneumatyczne o ktorych pozniej.
Testy:Jazda do przodu do tylu bez problemu,chyba ze nagle najdzie kogos ochota na skorzystanie z hamulca.Nie wiem czym sie kierowali konstruktorzy dodajac go do tych rolek.Jest on kompletna pomylka!Uzywajac go mozemy sie spodziewac ze zaliczymy od razu lot supermena,po prostu wyrywa z butow.Skoki bez problemowo (rolka wazy cos kolo 2 kg).Obroty tak samo.No dobra ale nadszedl czas na kite.Promien skretu rolek to cos kolo 2,5 metra.Szczerze mowiac liczylem na cos wiecej.Jazda za latawcem nasa 6 metrow byla bardzo przyjemna.bezproblemowo mozna bylo odjezdzac od latawca.Skokow z kitem nie zaliczylem bo jeszcze nie potrafie.No ale co mnie zaskoczyle pewnego pieknego dnia.Wybralem sie na zjazd downhill,po dosc nierownym terenie.Jadac dosc szybko na jednym z wybojow,zaliczylem ostra glebe.Wiazanie odmowilo posluszenstwa.Po prostu noga wypadla mi z rolki,bo wiazanie ktore mocowane bylo na srubki odpadlo z jednej strony od plozy.Srubka pozbyla sie gwintu,i nie bylo sposobu na wkrecenie jej ponownie...boje sie pomyslec co by bylo gdyby stalo sie to za kite przy duzej predkosci.
Podsumowanie:
plusy:karbonowa ploza,kola,waga,niski srodek ciezkosci(co jest bardzo wazne,wiem bo kiedys zrobilem rolki ktore byly bardzo niestabilne http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=5161 )
minusy:wiazania,hamulce,i cena 1100 zl
Nizej fotki tego ustronstwa:

No a reasumujac,to za polowe ceny jaka 3ba zaplacic za te rolki znalazlem calkiem ciekawy sprzet.

Na wiosne bede wiedzial o nich cos wiecej.
Niedlugo napisze cos jeszcze o rolkach rollerblade coyote,roces bigcat na ktorych mialem okazje jezdzic oraz o mojej nowej konstrukcji ktora wlasnie tworze.
Mam nadzieje ze moje wywody komus sie przydadza;]pozdro