Czy w Polsce w 2013 będa dopuszczone
do startów deski custom?
Może PSK powinno się nazywać PSR ??? Czy wykonujecie jakieś ruchy w kierunku rozwoju freestyle albo wave w Polsce??
W Polsce race można uprawiać prawie codziennie, freestyle średnio kilka razy w tygodniu, wave kilka razy w sezonie.
BraCuru pisze:Gratuluję kilkudziesiąciu (20-99) sesji na Bałtyku
jacamakajta pisze:Ja poprzez kilkadziesiąt rozumiem od 20 do góra +/-40, w tym roku udało nam się spłynąć wave około 30razy na odcinku od Łeby do J.Góry
Smokie pisze:Z tego co ja pamiętam to te imprezy organizuje Eureka pod patronatem PSK...Nie ale tak poważnie się pytam bez zaczepki czy coś robicie w kierunku freestyle ?
samo sobie przeczy .W Polsce zaliczyłem parę (2-9 czytaj 4 ) udanych dni na wave a nie przepuszczam żadnych dobrych warunków wave
A teraz chcesz wiedzieć ile miałem mega sesji na race
BraCuru pisze:Załóżmy że maks 40 sesji z czego 30 downwindy. 40-30=10 mega sesji wave.
rolnik pisze:A teraz chcesz wiedzieć ile miałem mega sesji na race
Jak moze byc mega sesja na race jak samo wejscie na ta deske jest przykre (nie mowie juz o taszczeniu na spot) rozumie za pieniadze albo w ramach umartwiania sie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości