KiteSurf Magazyn

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Arek

Post15 lis 2003, 13:52

Wygląda na to ze doczekamy sie w koncu kiteowego miesiecznika w polsce :!:
http://www.kitesurf.com.pl/
Pozdro,Arek 8)

Awatar użytkownika
Naz-T
Kontaktowanie:

Post15 lis 2003, 14:32

No dobra... Wsistko fajnie tylko czemu nie ma tam nic napisane co w numerze 8) albo gdzie mozna kupic???

Ale oczywiscie najwazniejsze ze mamy juz 'swój' magazyn :wink:

Pozdro

Arek

Post15 lis 2003, 15:22

Naz-T pisze:No dobra... Wsistko fajnie tylko czemu nie ma tam nic napisane co w numerze 8) albo gdzie mozna kupic???

Tez chcial bym to wiedziec.Ale z tego co jest napisane na okladce to zapowiada sie interesujaco.Pozyjemy,zobaczymy.

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post15 lis 2003, 16:29

Pismo pojawi się w styczniu 2004 :)

Arek

Post15 lis 2003, 16:55

Maslav pisze:Pismo pojawi się w styczniu 2004 :)

To akurat wiem,natomiast nic nie ma na temat zawartosci pierwszego numeru ,mozliwosci nabycia inna droga niz prenumerata i wlasnie tego tyczyly sie powyzsze pytania, a nikt nie pytal kiedy ukaze sie pierwszy numer.
Pzdr

Dr Eutanator

Post15 lis 2003, 17:17

jeśli wiecie coś więcej na ten temat - to dajcie znać: np kto stoi za tym projektem - ja słyszałem że to ktoś z poznania, co mnie tym bardziej zaskakuje

muszę także dodać, że jeśli nie dali znać o tym magazynie na naszym - chyba bardzo popularnym forum - to popełniają podstawowy błąd

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post15 lis 2003, 17:22

ja słyszałem, ze jednym z pomysłodawców jest DOnat z Wrocławia.
chyba sam fakt, ze poswiecił domene swojej szkółki na to, czyz nie?
Mam nadzieje, ze beda pisali w miare obiektywnie?

Poza tym ci którzy wiedza, kto improtuje F-One to szybko moga ie domyśleć kto pomaga przy redakcji, jesli popatrza na okładke:)

Pozdrawiam redakcję kitesurf.com.pl
cH

Dr Eutanator

Post15 lis 2003, 17:30

"Wyrażam zgodę na umieszczenie moich danych osobowych w bazie danych Funduszu Finansowania Inwestycji TEST wydawcy "KiteSurf Magazyn", z siedzibą w Poznaniu, ul. Grochowe Łąki 6 oraz korzystanie z nich i przetwarzanie w celach marketingowych i promocyjnych..."

brzmi to bardzo tajemniczo - fundusz finansowania inwestycji - kto teraz zajmuje sie kajtami w naszym kraju :?:

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post15 lis 2003, 19:03

Aktoś kto ma kasę i wie gdzie ta kasę dalej inwestować żeby było jej więcej :D . Test S.A był jednym ze sponsorów loop kamikaze.

Mnie bardziej interesuje to czy będą chłopaki wyprzedzać to co będzie się pojawiało w internecie. Jak będą ściągali z internetu informacje i oprawiali to w okładkę magazynu ta ja mówię dzięki szkoda kasy . Tym bardziej że nie trafi on do ludzi którzy do internetu nie mają łatwego dostępu i mogą nie wiedząc że taka gazetka istnieje. Bo ci co mają dostęp do internetu będą wiedzieć szybciej niż to się pojawi w magazynie. Jako przykład podam INFO O KICIE W MAGAZYNIE WINDSURFING. Wykupiłem prenumeratę na 6 miechów i gówno się z tego dowiedziałem.

Ale coś musi powstać żeby się rozwinąć. Mimo wszystko trzymam kciuki chocia sam tego nie kupię , no przynajmniej na razie.

Awatar użytkownika
waterman

Post15 lis 2003, 20:24

Najważniejsze żeby było dla każdego cos interesującego . Zarówno dla zaawansowanych jak i poczatkujacych .

Crazy Horse pisze:Mam nadzieje, ze beda pisali w miare obiektywnie?

Obiektywność jest bardzo ważna zgadzam sie w 100% ale niestety łamana ... daleko zresztą nie trzeba szukac np. nasze wszystkie szkółki (gdzie poczatkujący nie ma wyboru i musi sie uczyc KS na sprzęcie firmy "X" z którą szkółka ma podpisana umowe ) :cry: jeśli się myle to zwracam honor :wink: ale nie o tym temat :wink:
Jak na razie okładka mi nic nie mówi , mogę zrobić ładniejszą i na necie złożyć formulasz zamówień .

Reklama jest beznadziejna . Kiedy wogóle ten magazyn ma się pojawić ? Co to jest tygodnik , miesięcznik , kwartalnik :?: :evil:

Na dzień dzisiejszy kota w worku nie kupuje. :twisted:

pozdrawiam
Waterman
Ostatnio zmieniony 15 lis 2003, 21:39 przez waterman, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
apache_board
Kontaktowanie:

Post15 lis 2003, 20:50

Czesc!!!
Jesli to pismo bedzie mialo tylko forme i tresc oraz objetosc magazynow niemieckojezycznych jak "KiteBoarding" czy tez "Kitesurfing" to juz dobrze. Wydaje mi sie ze jesli by byla to polska wersja tych magazynow to byloby super, oczywiscie ze wskazaniem niektorych tematow na tylko tyczacych sie polskiego kitowania.
pozdro Apache

Dr Eutanator

Post15 lis 2003, 21:38

tak, jeśli ich jakość odpowiadałaby tym co wypuszczają nasi sąsiedzi zza zachodniej granicy to byłoby super. miałem kilka wydań tych niemieckich magazynów w ręku i były naprawdę warte poczytania, w przeciwieństiwe do amerkańskiego "kiteboarding" gdzie poza zdjeciami niewiele sie znajduje.

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post18 lis 2003, 15:42

Ja tam sie troche obawiam tego jak moge coś zaprenumerować jak nie wiem co to jest. Hmmmm
Jak na razie to raczej średni start z reklamą i informacją...

Pzd
lubow

mellow m

Post21 lis 2003, 11:20

z tego co sie dowiedzialem redaktorem naczelnym jest Donat.

Zakladany naklad wyglada tez calkiem niezle - 4 000 szt !

Miesiecznik.

Czyzby telu ludzi bylo juz w Polsce zainteresowanych kite'ami ???

Tak czy owak oby tresc byla na czasie, mam tez nadzieje, ze pismo szukajac srodkow do przezycia nie stanie sie kolejna "platforma reklamowa" piszaca o tych, ktorzy placa...
A z taka postawa spotykam sie wsrod niszowych pism coraz czesciej...
:cry:

Dr Eutanator

Post21 lis 2003, 11:27

4.000 szt ?!?!?!

nie mam na ten temat co prawda żadnych danych, ale wydaje mi się, że w całej polsce nie będzie więcej jak 400 kajciarzy - co o tej liczbie sądzicie?

tak więc, chyba będą ten magazyn dodawać do gazetki w hit'cie (mam na myśli ten hipermarket oczywiście)

Wróć do „Forum Główne”