Pławniowice k. Gliwic - zgubiona deska Naish Thorn

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Mateyo
Kontaktowanie:

Post08 cze 2008, 15:29

W piątek zgubiłem na Pławniowicach deskę Naish Thorn z 2007 roku. Spód deski pomarańczowy z czerwonymi finami Northa. "Góra" niebieska z czarnymi strapami Nobile i szarą rączką. Dla uczciwego znalazcy nagroda!
ensof@o2.pl / 605 491 589

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post12 cze 2008, 09:25

Współczuje, bo też zgubiłem kiedyś deche i do dziś jej nie ma. Pławniowice to małe bajoro i pewnie jakiś "życzliwy" tą dechę zabezpieczył. Popytaj miejscowych spławikowców i w ośrodkach pewnie ktoś coś widział lub słyszał.
Ja kiedyś w Rewie jak zgubiłem to "znalazłem" :shock: u jednego złomiarza w bagażniku, taki troskliwy był. Dużo ludzi było na plaży więc jakoś go namierzyłem.

Awatar użytkownika
los bizonos
Kontaktowanie:

Post12 cze 2008, 09:30

Mateyo pisze:W piątek zgubiłem na Pławniowicach deskę Naish Thorn z 2007 roku. Spód deski pomarańczowy z czerwonymi finami Northa. "Góra" niebieska z czarnymi strapami Nobile i szarą rączką. Dla uczciwego znalazcy nagroda!
ensof@o2.pl / 605 491 589

tak to jest jak sie na pławniowicach próbuje pływać przy wschodnim wietrze :? ....my wtedy byliśmy(czwartek, piatek) na dzierżnie i było pełne bajabong :wink: o(znaleźliśmy miejsce przy samej zaporze gdzie pływa sie po całkiem płaskiej wodzie)

Mateyo
Kontaktowanie:

Post13 cze 2008, 09:23

Wiem, wiem niestety :? Głupota nie boli ale za to kosztuje :wink:
Widzę, że Dzierżno powoli staje popolarną kajtową miejscówką - trzeba będzie przetestowac... jak tylko kupię nową deskę...

adamo
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post13 cze 2008, 16:09

... szkoda tej deni, tak w ramach testów chętnie bym się na niej przejechał bo intensywnie myślę o "łyknięciu" tego modelu,
miejmy nadzieję że "doliniarz" wystawi ją na sprzedaż to na pewno pomogę w odzyskaniu :idea:

ps: to samo przytrafiło mi się na "neuhitrelsee" :roll:
jakiś "gebels" skroił nową 555 :roll:

pozdro

:wink:

Mateyo
Kontaktowanie:

Post13 cze 2008, 21:09

Samo życie - ...a podobno tylko w Polsce kradną!

Jeśli jakimś cudem deskę odzyskam, potestujesz ją sobie do woli!

Pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś pływanku!

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”