Kite-choroba przewlekla?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
jacamakajta
Postawił piwka: 135 razy
Dostał piwko: 74 razy

Post02 cze 2011, 07:31

stiv amoralny pisze:
jacamakajta pisze:Rodzina z żoną na czele mnie wspiera, 3letnia córa i 1,5 roczny syn także :lol: :mrgreen: Tata na kajta jedzies? :lol: :mrgreen:

hmmm, fajnie masz :wink: mnie też wspierała parę lat temu..., teraz trochę inaczej gada TA rodzina :idea: ..., mniej więcej w tym tonie...; a ty ku..., gno..., znowu na te je...., latwce???? ty to już jesteś na maxa popie...., no i tak trudno nam znaleźć wspólny język.., no ale mój starszy syn to już prawie pełnoletni :lol: także jeszzzce duuużo przed tobą :wink: :wink:

pozdrawim

stiv a

Jak widzę na forum ile czasu siedzisz w Egipcie to się nie dziwie rodzince że cię bluzga :lol: należy się :naughty:
Ja bardziej lokalnie się leczę w chorobie :mrgreen: wystarczy Zatoka i okolice :thumb:

Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post13 cze 2011, 14:23

ciąg dalszy : zajawa musi być 8)

jestem po tomografii kostki 3 krotnie trafionej. nie bedzie 3 krojenia ;D! i jestem już bez plastiku na nodze.
teraz rehab mocniejszy, na razie 15-20% zakresu ruchu kostki. pod koniec sierpnia/wrzesień szansa wyjść na wodę.

tylko dotrwac do brasil w listopadzie :pray: :pray: i pograżyć się na miesiąc w chorobie
mówia mi, szalony. a ja mam to gdzieś...
od 4 tygodnia jeździłem samochodem, 5 tygodnia pływałem na basenie z gipsem :lol:

13 może być szczęśliwy. :clap: trafiłem do dobrych specjalistów, co znają się na robocie i leczą tych aktywnych.
a nie kartofle.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post22 lip 2011, 10:45

Wróć do „Forum Główne”