t.tt pisze:Do godz 13 latały 9 a potem przysiadło i 12 Parki,Rebel i Bandit. Na Riwierze 4 latawki ale nie wiem kto. Specjal testował nową deskę wavezawzięcie z Rrd9 oj męczył się ale próbował jak ja swoich ślizgów. Po 16 spadło całkiem tak że 16 m nie dawało rady
felo82 pisze:Specjal zapisuje się na twojego łejwa. Zawsze chciałem zobaczyć jak to jest. Dzwoniłem nawet do Soulridersów pod koniec lata i mieli dać mi się karnąć ale wczesniej rękę sobie połamałem w pracy i nic z tego nie wyszło.
rooseck pisze:Świetne wieściJak wrócę z urlopu (25.05.2016) to podbiję tam na nauki. Dzięki za informacje. Fajnie, że pływają tam dobre ziomki.
dozob
felo82 pisze:Specjal zapisuje się na twojego łejwa. Zawsze chciałem zobaczyć jak to jest. Dzwoniłem nawet do Soulridersów pod koniec lata i mieli dać mi się karnąć ale wczesniej rękę sobie połamałem w pracy i nic z tego nie wyszło.
MWILCZ pisze:A może foila chcesz spróbować
rooseck pisze:Póki co mam tylko [..] 1 deskę.
Pzdro
MWILCZ pisze:felo82 pisze:Specjal zapisuje się na twojego łejwa. Zawsze chciałem zobaczyć jak to jest. Dzwoniłem nawet do Soulridersów pod koniec lata i mieli dać mi się karnąć ale wczesniej rękę sobie połamałem w pracy i nic z tego nie wyszło.
A może foila chcesz spróbować
przemjas pisze:MWILCZ pisze:A może foila chcesz spróbować
ja chętnie spróbujęjak będziesz na majóweczkę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości