Piotrbyku pisze:w niedzielę fajnie wygląda Wiatrak w Szczecinie Może coś .....ktoś
my od jutra jesteśmy w międzywodziu przez tydzień ale chyba będziemy rzeźbić lokalnie bo do wiatraka mamy kawałek. ale nie mówię nie

Piotrbyku pisze:w niedzielę fajnie wygląda Wiatrak w Szczecinie Może coś .....ktoś
Piotrbyku pisze:Miłej zabawy i naucz lokelasów do czego służą duże szmaty
Mikolpa pisze:Powiedzcie proszę że widzicie inaczej i jednak gdzieś powieje
rolmigo pisze:Mikolpa pisze:Powiedzcie proszę że widzicie inaczej i jednak gdzieś powieje
szczecin!!
jarecki juz dzisiaj zaliczył pływanko w miedzywodziu a ja już spakowany i jutro rano do niego dołączam. i od 14 pływanko i tak co dzien do wtorku a dalej zobaczymy
sztyvny pisze:Panowie orientujecie się czy na Jutrosinie da się pływać? Chodzi mi czy po pływaniu nie będę sikał d...ą i czy rośliny nie zarosły całego zbiornika?
Mikolpa pisze:Wskakiwałeś na pomost? czy z niego do wody?
W ostatnim okresie przyzwyczaiłem się że w weekedy pływamy ale prognoza chyba zmienia plany![]()
Powiedzcie proszę że widzicie inaczej i jednak gdzieś powieje
Piotrbyku pisze:Mikolpa pisze:Wskakiwałeś na pomost? czy z niego do wody?
W ostatnim okresie przyzwyczaiłem się że w weekedy pływamy ale prognoza chyba zmienia plany![]()
Powiedzcie proszę że widzicie inaczej i jednak gdzieś powieje
Nie chcesz jechać nad morzeto załatwiłem ci prognozę tuż obok na jutro , tak jak sobie życzyłeś , pasuje ??? Chyba jutro będę się rozkoszował rozkoszną Rozkoszą .
Piotrbyku pisze:...Chyba jutro będę się rozkoszował rozkoszną Rozkoszą .
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 15 gości